Apus Launcher kaldırma ve silme işlemi nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Apus Launcher kaldırma ve silme işlemi nasıl yapılır?
Android işletim sistemli akıllı cep telefonları ve tablet bilgisayarda Apus Launcher nasıl kaldırılır ve silinir merak ediliyor. Apus Launcher silme ile ilgili tüm işlemler makalemizde yer alıyor.


APUS Başlatıcı ile, APUS Mobil Arama kullanarak uygulamalar veya web siteleri kolayca bulabilir, APUS Boost kullanarak cihazınızın hızını artırabilir, Apus Power+ ile pil ömründen tasarruf eder ve APUS Temalar ve Duvar kağıtları ile ana ekranınızı kişiselleştirebilirsiniz.

APUS Başlatıcı Özellikleri:

● Öncelik Uygulamaları ve Akıllı Klasörler – elverişli otomatik kategori veya kullanımına göre ana ekranda sıralanır uygulamaları bulun.
● Boost – oyunlar, uygulamalar ve her zamankinden daha hızlı mesajlar arasında geçiş yapabilirsiniz, böylece tek dokunuşla cihazınızın RAM temizleyin.
● Mobil Arama – web, eğlenceli uygulamalar / oyunlar, arama ve sağ ana ekrandan telefon ya da tablet uygulamaları bulabilirsiniz.
● Radar – gerçek zamanlı olarak yakın uygulamalar trend keşfedin.
● Duvar kağıdı – Ana ekran için yeni nefes kesen HD duvar kağıtları ayarlayın. Dünya çapında APUS kullanıcılarla Photo Story ile favori duvar kağıtları paylaşın.
● Temalar – Yeni temalar indir, ücretsiz, aylık ekledi.

Android bir uygulamayı yada konumuzda olduğu gibi Apus Launcher uygulamasını silmek istiyorsanız Ayarlar kısmına giriş yapınız.Daha sonra ise Uygulama Yöneticisi bölümüne geliniz.Buradan Apus Launcher uygulamasını seçtikten sonra kaldır seçeneğini ile uygulamayı silebilirsiniz.Eğer silinmiyorsa önbellek temizliği yapmanız gerekebilir. Apus Launcher uygulaması içerisinde Önbellek temizleme seçeneği ile bu işlemide yapabilirsiniz.

Eğer halen silinmiyorsa farklı bir uygulama yardımıyla Apus Launcher uygulamasını silebiliriz. Bu yöntemlerden biriside android telefonlar için kullanılan cihazda bulunan uygulamaları kaldırmak için farklı uygulamalar kullanarak yapabilirsiniz.
 
osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
Silinmiyorsa sistem yöneticileri bölümünden Apusu devre dışı bırakıp varsayılanları temizle daha sonra rahatlıkla silebiliriz
 


Üst Alt