Haber Apple'tan, iPhone X'lere özel zil sesi melodisi

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Apple'tan, iPhone X'lere özel zil sesi melodisi
Apple 10. yılına özel olarak hazırladığı amiral gemisi iPhone X kullanıcılarına 'Yansıma' olarak isimlendirdiği özel bir zil sesi melodisi sunacak.

Yarın itibariyle küresel pazarda iPhone serisinin onuncu yılı şerefine hazırladığı iPhone X modelini satışa sunacak olan Apple, bu modelde serinin kullanıcılarına birçok farklı özellik sunmayı planlıyor. iOS 7'den bu yana iPhone modellerinde 'Açılış' zil sesini varsayılan olarak telefonlara tanımlayan Apple, iPhone Xmodelinde ise bir farklılığa giderek 'Yansıma' zil sesi ile karşımıza çıkacak.


iPhone X modelinde şimdiye kadar hiç olmadık bir farklılıkla karşımıza çıkacak olan firma, böylelikle bir farkındalık yaratmayı başaracak. iPhone X modellerinde varsayılan olarak 'Yansıma' zil sesi seçilerek gelecekken, dilerseniz ses ayarlarını ziyaret ederek dilediğiniz gibi bu varsayılanı değiştirebileceksiniz.


iPhone'un klasikleşmiş olan zil seslerinden rahatsız olan bir çok kullanıcı bu yenilikle birlikte oldukça memnun olacakken, yeni bir cihaz tanımlaması gerçekleştirmek yerine mevcut bir iCloud yedeklemesi yüklediğinizde mevcut zil sesi ayarlarınızın korunacağını ve ön seçili olarak 'Açılış' zil sesi yada daha önceki cihazınızda seçtiğiniz zil sesinin geleceğini unutmayın.


Dilerseniz zil sesi tercihlerinden iPhone X'e özel olan 'Yansıma' melodisini tercih edebilir ve bu tonu aşağıdan dinleyebilirsiniz.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

 
  • Beğen
Tepkiler: endel ve Musty-Tech


Üst Alt