Apple'ın yeni iPhone 7 akıllısı tekrar göründü

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Apple'ın yeni iPhone 7 akıllısı tekrar göründü
Artık görüne görüne bi hal oldu bu telefonlar :ehe

Apple, Eylül ayında bir etkinlik ile karşımıza gelecek ve önemli bazı akıllı telefon modellerinin duyurularını gerçekleştirecek. Bu yeni akıllı telefonlardan bir tanesi iPhone 7 adındaki firmanın yeni amiral gemisi olurken, ayrıca iPhone 7 Plus ya da iPhone 7 Pro adı ile daha büyük ve üst versiyonu da gün yüzüne çıkacak.



Apple'ın iPhone 7 akıllısının şimdiye kadar bir çok görseli gelmiş ve ayrıca videolar da ortaya çıkmıştı. teknik özelliklerine dair her gün yeni iddialar da gelmeye devam ederken, şimdi de cihaz ait olduğu kaydedilen bazı görseller ortaya çıktı ve cihazın canlı görsellerini görebiliyoruz.

Önceki sızıntılara paralel olarak gelen iPhone 7 görsellerine baktığımızda cihazın arka kısmında iPhone 6s'e göre daha büyük lens içeren kameraya yer verilmiş. Anten çizgileri sadece en altta ve en üstte yer alırken, cihazın önünde Touch-ID ve Home tuşu görülebiliyor. Ayrıca alt tarafta ise 3.5mm kulaklık girişi bulunmuyor. Altta Lightning bağlantısı ortada ve her iki yanda da hoparlör konumlandırılmış.



4.7" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile sunulacak olan iPhone 7 akıllı telefon 2GB sistem belleği içerecek ancak DigiTimes üzerinden gelen son bilgiler 3GB RAM içerebileceği şeklindeydi. En düşük dahili veri kapasitesi 32GB olacak ve 256GB'a kadar da gidecek.

Apple'ın yeni A10 yonga setinden güç alacak olan akıllı telefon ayrıca iOS 10 işletim sistemi ile birlikte satışa çıkacak.
Apple'ın yeni iPhone 7 akıllısı tekrar göründü
 


Üst Alt