Apple’ın “iPad Pro” tableti Türkiye’de satışa sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Apple’ın “iPad Pro” tableti Türkiye’de satışa sunuldu
Apple’ın yeni iPad Pro tabletinin teknik özellikleri, Türkiye fiyatları…



Apple ilk iPad modeli ile 2010 senesinde tablet pazarının temellerini atmıştı. Daha sonra özellikle de Android tabletlerin yükselişi pazarda dikkat çekerken, ayrıca Windows tabletler de pazarda alıcı arıyor.



Apple şimdiye kadar bir çok farklı tablet modeli sundu. İlk başlarda her sene 9.7 inç ekrana sahip iPad modeli sunan firma, daha sonra aileye 7.9 inç ekranlı iPad Mini modellerini ekledi ve her sene de iki tablet modeli duyurusu gerçekleştirdi.

Bu sene ise Eylül ayında firma 9.7 inç iPad modeli duyurmazken, bunun yerine 12.9 inç olarak en büyük ekrana sahip iPad modelini, iPad Pro ismi ile duyurdu. Bu yeni tablet, bugün itibari ile dünya genelinde bir çok ülkede satışa sunulurken, ayrıca Türkiye pazarında da yerini aldı.

Apple iPad Pro, 12.9″ büyüklüğünde ve 2048 x 2732 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran, 4GB sistem belleği, 32GB ve 128GB dahili veri kapsitesi, Apple A9X yonga seti, 8MP arka kamera, 1.2MP ön kamera ve iOS 9 gibi özelliklere sahip.

Baktığımızda iPad Pro gümüş, uzay grisi ve altın renklerle satın alınabiliyor. Ayrıca Wi-Fi ve Wi-Fi + Cellular destekli olarak da tercih edilebilmekte. Fiyat ise:

iPad Pro Wi-Fi 32GB – 2.999TL

iPad Pro Wi-Fi 128GB – 3.599TL

iPad Pro Wi-Fi + Cellular 128GB – 4.099TL

Ayrıca Smart Keyboard ve Apple Pencil da aksesuarlar olurken, onların da fiyatları 649TL ve 379TL olarak belirlenmiş.

Apple’ın “iPad Pro” tableti Türkiye’de satışa sunuldu - MaxiCep
 


Üst Alt