Apple'ın bombası ne olacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Apple'ın bombası ne olacak?
Apple'ın geliştirici konferansı WWDC 2012 (World Wide Developers Conference) yaklaşıyor. Peki bu etkinlikte yeni bir iPad veya iPhone görme ihtimalimiz var mı?
OS X Mountain Lion: OS X Mountain Lion, WWDC'de son haline iyice yaklaşmış olacak. İşletim sistemi iCloud entregrasyonu, yeni uyarı ve oyun merkezi, AirPlay mirroring ve Gatekeeper güvenliği ile geliyor. İşletim sisteminin çıkış tarihinin açıklanma ihtimali oldukça yüksek. Bir diğer dedikodu ie Mountain Lion'u ücretsiz bir güncelleme olacağı yönünde.

iOS 6: iPhone 5'in bu sene Ekim'de beklenmesi ve Apple'ın her sene iOS'u güncellemesi, iOS 6'yı garantiliyor gibi. iOS 6, daha iyi bir Siri, NFC desteği, iPad'de iki uygulamaya aynı anda bakabilme, uzun zamandır konuşulan harita API'sı, geliştirilmiş uyarı alanı, daha fazla widget (küçük araç) desteği gibi özelliklerle gelebilir.

Donanım duyuruları: WWDC temel olarak bir yazılım etkinliği, ancak Apple'ın daha önce bu etkinlikte iPhone 4 ve 2009 MacBook Pro'yu tanıttığını biliyoruz. Bu sene ise Apple'ın dört donanımdan birini çıkarması bekleniyor: Yeni iPhone, Retina'lı MacBook Pro'lar, Apple TV ve iPad Mini.

iPhone 5: WWDC bir geliştirici etkinliği, dolayısıyla iPhone 5 geliştiriciler açısından bambaşka bir yapıya sahip değilse etkinlikte yeni bir iPhone'un ortaya çıkma ihtimali düşük.

Retina MacBook Pro: OS X, retina stili ekranlar için HiDPI modunu zaten destekliyor, dolayısıyla Retina'lı MacBook Pro'lar meydana getirmek güç bir iş olabilir.

Yeni bir Apple TV: Cihaz, iOS'un değişik bir sürümünü kullanıyor olsa da Apple onu henüz geliştiricilere açmadı. Yine de WWDC'de bu değişebilir, ancak hislerimiz bunun olmayacağını söylüyor.

iPad Mini: iPad Mini diye bir cihaz gerçekten varsa, WWDC'de ortaya çıkabilir. 7.85 inç'lik bir iPad, hem büyük bir heyecan, hem de rakiplerinde rahatsızlık uyandıracaktır.

CHIP
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt