Apple Watch Ekran Görüntüsü Alma

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Apple Watch Ekran Görüntüsü Alma
Teknolojinin zirvesinde bulunan şirketlerden biri olan Apple bildiğiniz üzere sadece iPhone akıllı telefonlarını üretmiyor. Şirket teknoloji anlamında çok geniş bir ürün yelpazesi sunarak müşterilere iyi bir alternatif olmaya çalışıyor. Çok sayıda farklı teknolojik ürünü piyasaya süren ve farklı fiyatlandırma politikalarının yanı sıra sunduğu farklı özellikler ile de rakiplerinden ayrılan şirket bildiğiniz üzere piyasadaki en popüler akıllı saatlerden biri olan kendi geliştirdiği Apple Watch modellerini de üretiyor.

Apple Watch size normal bir saatin sunduğu özelliklerden çok daha fazlasını sunan adeta ufak boyutlu bir telefon gibi birçok işlemi gerçekleştiren bir akıllı saat olarak karşımıza çıkıyor. Piyasaya sürülen son Apple Watch modellerinde artık çağrı yanıtlama özelliği de yer alıyor. Bu sayede telefonunuza gelen çağrıları akıllı saatiniz üzerinden cevaplayabiliyorsunuz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Teknolojinin geldiği noktayı düşündüğümüz zaman akıllı cihazların artık giyilebilir halde daha çok piyasada yer alacağını şimdiden söyleyebiliyoruz. Bu yazımda sizlere Apple Watch ekran görüntüsü nasıl alınır ? Sorusunun yanıtını vereceğim.

Apple Watch Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır ?

Eğer bir iPhone ve bir Apple Watch akıllı saati kullanıyorsanız Apple Watch üzerinden kolay bir şekilde ekran görüntüsü alabilir ve saatiniz ile almış olduğunuz ekran görüntülerini farklı platformlarda paylaşabilirsiniz. Apple Watch ekran görüntüsünü almak için öncelikle akıllı saatinizin yan tarafında yer alan ve görselde işaretlediğim iki butona da aynı anda kısa süreli basılı tutmanız gerekmektedir. Bu işlemin ardından ekran görüntüsü alınacak ve görüntü direkt olarak telefonunuzda albüm içerisine ekran görüntüsü olarak kayıt edilecektir.
 

Ekli dosyalar

Benzer Konular



Üst Alt