Apple, iPhone X Üretimini Durduracak mı?

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Apple, iPhone X Üretimini Durduracak mı?
Satışlarının beklentilerin çok altında kalması nedeni ile Apple iPhone X'in üretiminin durdurılacağı iddia ediliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Apple, 2017 Eylül ayında büyük umutlarla yeni iPhone X modelini duyurmuştu. Ancak düşük seyreden satış rakamları nedeni ile iPhone X üretiminin yaz aylarında durdurılacağı ve Apple'ın yeni bir strateji uygulamaya başlayacağı iddia ediliyor.

Özellikle Apple konusunda uzman olan KGI Securities'in analisti Ming-Chi Kuo, Apple'ın iPhone X Üretimini yaz aylarında durduramazsınız iddia ediyor. Apple şimdiye kadar sadece iPhone 5C modelinde böyle bir adım atmış ve üretimini erkenden durdurmuştu. Ming-Chi Kuo bahse konu iddiasına dayanak olarak ise iPhone X satış rakamlarının son derece düşük olmasını gösteriyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Apple iPhone X'in satışlarının düşük seyretmesindeki en büyük erken ise Çin'de tüketiciler olduğu belirtiliyor. Zira özellikle iPhone X'in üst tarafında yer alan çentik tasarımı büyük bir kullanıcı kesimi tarafından yadırganmış ve beğenilmemişti. Tüketicilerin iPhone X yerine iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerine yöneldiği iddia ediliyor.



Conan adlı bir şirketin yayınladığı yeni bir araştırma raporuna göre iPhone X satışları son derece düşük şükür devam ediyor. Hatta, önceki çeyreğe göre satışların %87.6 oranında düştüğü belirtiliyor.

Bununla birlikte, Apple'ın toplam satış rakamları ise artmaya devam ediyor. Tahminlere göre Apple'ın akıllı telefon satışı bu yıl %10 düzeyinde artacak. Ming-Chi Kuo daha önce yaptığı açıklamalarda ise Apple'ın 2018 yılında 5.8 inç iPhone X, 6.5 inç iPhone X Plus ve 650 ila 750 dolar arasında bir fiyata sahip olacak 6.1 inç LCD ekranlı bir iPhone Modelini piyasaya sunacak.
Apple, iPhone X Üretimini Durduracak mı?
 

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
vedat1966

vedat1966

Üye
Bir zamanlar Iphone büyük boyutlu telefonlar için dalga geçiyordu. Şimdi 6.5" düşünüyor. Dünya nereye gidiyor böyle.

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]



SM-N910F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.


Üst Alt