Apple Ios 7.0.1′i Yayınlamaya Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Apple Ios 7.0.1′i Yayınlamaya Başladı
Apple geçtiğimiz gün iki yeni akıllı telefon modelini satışa sundu. 10 Eylültarihinde ki etkinlikte duyurduğu iPhone 5S ve iPhone 5C adında ki yeni akıllı telefon modelleri ABD, Çin, İngiltere, Kanada, Japonya, Fransa, Almanya, Avustralya ve Singapur‘da raflarda ki yerini aldı ve kullanıcılardan da oldukça yoğun ilgi gördü.



Apple‘ın yeni akıllı telefonları, firmanın kendi geliştirdiği iOS 7 işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Apple 18 Eylül tarihinde diğer iOS cihazları için de iOS 7 güncellemesini sunmuştu. Bu cihazlar iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad 2, Yeni iPad, 4. nesil iPad ve 5. nesil iPod Touch olmuştu.

iOS7 sunuldu ancak, beraberinde de bir çok problemi getirdi. Bunlardan en önemlileri de kilit ekranından değişik yöntemlerle hem uygulama hem de rehber gibi kişisel bölümlere ulaşılabilmesi, hatta arama yapılabilmesi oldu. Diğer taraftan, iOS 7 ile özellikler iPhone 4, iPhone 4S, Yeni iPadkullanıcılarının yavaşlıktan, kasmalardan yöne şikayetleri artarak devam ediyor.

Sorunları yeni güncellemelerle gidereceği tahmin edilen Apple‘ın iOS 7.0.1güncellemesi yayınlamaya başladı bile. ABD‘li cep telefonu operatörlerinden AT&T‘nin iPhone 5C akıllısı üzerinde iOS 7.0.1güncellemesi görüntülendi. Güncelleme açıklaması olarak “Bug Fixes and improvements” açıklaması girilmiş.



Apple iOS 7.0.1′i yayınlamaya başladı
 


Üst Alt