Apple, iOS 10 Beta 5 sürümünü indirmeye sundu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Apple, iOS 10 Beta 5 sürümünü indirmeye sundu
Apple, "Gold Master" dan önceki son Beta iOS 10 sürümünü yayınladı...




Apple, büyük bir gizlilik içerisinde yeni akıllı telefon modelleri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Her sene Eylül ayında iPhone tanıtım etkinlikleri ile karşımıza gelen firma, büyük ihtimalle bu sene de yine Eylül ayında bir etkinlik düzenleyecek ve yeni nesil iPhone modellerini gün yüzüne çıkartacak. İddialara göre Apple, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ya da Pro adı ile iki yeni akıllı telefon modelini pazara sunacak.



Apple'ın yeni akıllı telefonları ayrıca iOS 10 adındaki yeni işletim sistemini de getirecek. Yeni iPhone 7 ailesi iOS 10 mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak ve ayrıca firma, daha önce sunduğu iPhone ve iPad modelleri için de iOS 10'u güncelleme olarak yayınlayacak.

Apple'ın iOS 10 mobil işletim sistemi, bir süre önce WWDC 2016, Geliştirici Konferansında resmi olarak duyurulmuştu ve bu işletim sistemi geliştirilmeye devam ederken, Apple, beta sürümleri yayınlamaya devam ediyor.

Son olarak iOS 10 Beta 5 sürümü indirmeye sunuldu ve bu son sürümün "Gold Master" sürümünden önceki son beta sürüm olduğu ifade ediliyor.

Apple'ın yeni akıllı telefonları iddialara göre iPhone 7 4.7" 1920x1080 piksel Full HD ekran ve iPhone 7 Plus / Pro da 5.5" büyüklüğünde 2K çözünürlüğünde ekran ile gelecek. Bu cihazlar Apple tarafından geliştirilen Apple 10 yonga setinden güç alacak. 2GB ya da 3GB sistem belleği ile sunulacak olan akıllı telefonların 32GB'dan 256GB'a kadar değişik dahili veri kapasitesi seçenekleri ile pazara sunulacağı kaydedilmekte.

Apple, iOS 10 Beta 5 sürümünü indirmeye sundu
 

Benzer Konular



Üst Alt