Apple Haklı Çıktı: Iphone 5s, Iphone 5′den Iki Kat Daha Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Apple Haklı Çıktı: Iphone 5s, Iphone 5′den Iki Kat Daha Hızlı
Apple’ın yeni akıllı telefonu iPhone 5S, geçtiğimiz günlerde satışa sunuldu. Yoğun ilgi gören akıllı telefon ABD, Kanada, Fransa, İngiltere, Çin, Japonya, Almanya, Avustralya ve Singapur’da satışa sunulurken, yoğun ilgi sonrası stoklar tükenmiş ve teslim süresi Ekim ayına sarkmış durumda.



Apple‘ın yeni akıllısını iPhone 5 ile aynı tasarıma sahip. iPhone 5S siyah ve beyaz renklerde gelirken, iPhone 5S ise gri, siyah ve gold olarak satışa sunuldu.

Teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, iPhone 5, 4″ büyüklüğünde1136×640 piksel Retina dokunmatik ekran, 1.3Ghz saat hızında çalışanARMv7 mimarisinde çift çekirdekli işlemci içeren Apple A6 yonga seti 1GBRAM, 16GB/32GB/64GB dahili veri kapasitesi, 8MP arka kamera, 1.2MP FaceTime kamera özellikleri ile gelmekte. Geçtiğimiz günlerde Apple, iPhone 5 için de iOS 7 güncellemesini sundu.

Diğer taraftan iPhone 5S ise 4″ büyüklüğünde 1136×640 piksel Retinadokunmatik ekran, 1.7Ghz saat hızında çalışan ARMv8 mimarisinde çift çekirdekli işlemci içeren Apple A7 yonga seti, M7 yardımcı işlemci, 1GB RAM, 16GB/32GB/64GB dahili veri kapasitesi, 8MP arka kamera, 1.2MP FaceTime, Touch ID parmak izi tarayıcı özelliklerine sahip.

Acaba iPhone 5S, iPhone 5‘e göre ne kadar hızlı? iPhone 5 sahipleri,iPhone 5S‘e geçmek için yeterli neden bulabilecekler mi?

Bu yukarıda ki soruların cevabı için karşılaştırmalar da gelmeye başladı.iPhone 5S ve iPhone 5 GeekBench karşılaştırmalı testinde karşı karşıya. Hatırlanacağı üzere Apple, iPhone 5S’i tanıtırken, iki kat daha hızlı olarak açıklamıştı. Görülen o ki Apple haklı. Test sonuçları videosu aşağıda.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Apple haklı çıktı: iPhone 5S, iPhone 5′den iki kat daha hızlı
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt