Haber Apple aldığı kararla, iPhone 7 üretimini durdurdu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Apple aldığı kararla, iPhone 7 üretimini durdurdu
Apple aldığı çarpıcı kararla birlikte, yeni tanıtılan iPhone 8 serisine rağmen halen yüksek talep gören iPhone 7'i üretim bandından indirmeye hazırlanıyor.



Akıllı telefon pazarının en iddialı üreticileri arasında yer alan Apple firması, son dönemlerde iPhone 8 ile iPhone 8 Plus'un düşük satışlı rakamlarından ötürü sıkıntı yaşıyor. Üretim bandında iPhone 8 serisine ait milyonlarca cihaz üretilmesine rağmen, cihazların ilgisi görmemesi nedeniyle Apple'ın depolarının ve mağazalarının dolduğu iddia ediliyor.



https://www.maxicep.com/apple-iphone-7-red-edition-uretimini-durdurdu
Apple, iPhone 7 Red Edition üretimini durdurdu

12 Eylül'de alınan kararla birlikte iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelinin 256 GB kapasiteli modelinin satışları durdurulurken, alınan kararla birlikte 64 GB kapasiteli modelinde üretimi durduruldu. Bundan böyle Apple tarafından sadece 32 GB ya da 128 GB kapasiteli iPhone modelleri üretilmeye devam edilecekken, satışlarda devam edilecek.


Daha önce gerçekleştirilen ve teknoloji dünyasının gündeminde yer alan bir habere göre iPhone 7modelinin satışlarının iPhone 8 modelinden daha yüksek olduğu belirtilmişti. Gerçekleştirilen bir diğer araştırma da ise iPhone 7 modelinin Google'da iPhone 8 modeline göre daha çok aratıldığı ve talep gördüğü belirtilmişti.


Aslında Apple'ın aldığı bu kararla birlikte, oldukça tehlikeli bir hamle gerçekleştirdiğini söyleyebiliriz. iPhone 7'nin halen gördüğü yüksek ilgiye rağmen firmanın iPhone 8 satmak adına aldığı bu karar oldukça riskli. Çünkü yüksek fiyat etiketi ve beğenilmeyen teknik özellikleri ile ilgi görmeyen iPhone 8, Apple'ın düşüş gözlemlenen satışlarının daha fazla düşmesine neden olabilir.
Apple aldığı kararla, iPhone 7 üretimini durdurdu
 


bmw_m6

bmw_m6

Üye
Kendi sahsima ben 7+ aldim ip 8 ve ip x beklentilerimi karsialmamasi, ip8 arkasi cam diye vazgectim . ip x parmak izi okuyucu olmamasi yuzunden ip7+ almaya karar verdim.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
yeumyang

yeumyang

Moderator
Zaten alacaksınız diyor kısaca yeni model 8 satmak için yapılan strateji çünkü 8 istenilen ilgiyi görmedi 7 bulamayan kişilerde 8 alacaktır
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone X modelinden ülkemizde kaç adet satılacak ben onu merak ediyorum :hmmm
 

MaxipmaN

Üye
çılgın epıl geçen seneki müşterileri coşturuyor :hmmm
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
By_Casparov

By_Casparov

Üye
İphone 7 modellerine de zorunlu güncelleme vererek elinizdeki cihazı da öldürme çalışmalarına da başlamışlardır :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

Benzer Konular



Üst Alt