Apple 12 İnç Retina MacBook Air Duyurusu Yapıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Apple 12 İnç Retina MacBook Air Duyurusu Yapıldı
Yenilenmiş Trackpad özelliği ile 12 inç Retina MacBook’un detayları duyuruldu.

Apple‘ın MacBook serisi yenilenmiş haliyle duyurusu gerçekleşti.

MacBook Air‘ın yenilenmiş donanım ve renk seçenekleri kısa bir süre önce gerçekleştirilenSpring Forward etkinliği kapsamında duyuruldu. Apple geleneği bozmayarak gerçekleşenetkinlik sonrası Apple Watch ve iOS 8.2 güncellemesine ek olarak beklenen yenilenmiş MacBook Air‘ın detaylarını açıkladı.



Apple 12 inç Retina MacBook Air donanım özellikleriyle olduğu kadar tasarıma ek farklı renk seçenekleri ile birlikte geliyor. İnceliği ile rakiplerine göz dağı verirken yenilenmiş donanım seçenekleri ile adeta bir önceki modelleriyle yarış halinde olduğunu söyleyebiliriz. Dizüstü kullanıcılarının hayran kaldıkları tasarım ve incelikte olan modellerde soğutma sisteminde fan bulunmuyor.



Yenilenmiş Trackpad, düşük güç tüketimi sunan yeni nesil Intel Core M işlemci MacBook Air modelinde başlıca öne çıkan özellikler arasında yer alıyor. Ultra ince tasarıma sahip modelde 12 inç retina ekran kullanılırken, Gümüş, Altın ve Uzay Gri‘si renk seçenekleri tercih edilmiş.

8GB Ram, 256GB depolama alanı 1.1GHz çift çekirdekli Intel Core M işlemcili model 1299 Dolar, 8GB Ram, 512GB depolama alanı 1.2GHz çift çekirdekli Intel Core M işlemcili modeli ise 1599 Dolar olarak açıklanmış durumda.

Tüm bu özellikleri ve renk seçenekleri ile 10 Nisan‘da satışa sunulacağı da gelen bilgiler arasında.
 
  • Beğen
Tepkiler: jotem173 ve B.A.R.O.N


teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yeni iMac var mıydı?
 
Luck Star

Luck Star

Üye
Yalniz fotoğraflar yeni çıkana ait değil :(


 
Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Nextman


Üst Alt