APB Reloaded, en iyi Free2Play MMO oyun seçildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
APB Reloaded, en iyi Free2Play MMO oyun seçildi
Oyunseverlerin merakla beklediği APB Reloaded henüz beta sürümündeyken başarı kazandı











Oyun, film, müzik, spor ve daha birçok konuda “En İyi 10” listelerinin yer aldığı ranker.com sitesi, ücretsiz oyun keyfinin dünya lideri markası GamersFirst tarafından yayınlanacak olan APB Reloaded’ı henüz open beta sürecinde olmasına rağmen En İyi Free2Play MMO Oyun olarak seçti.

Sitede APB Reloaded’ın MMO türü içerisinde kendi ayrı kategorisini yarattığı vurgulanırken Third Person Shooter ile MMORPG öğelerini başarıyla harmanlayan oyunun kişiselleştirme seçeneklerinin başka hiçbir oyunda olmadığı kadar zengin olduğuna dikkat çekildi. Oyuncuların karakterlerini kıyafetlerinden arabalarına, kişisel grafiti sembollerinden tema müziklerine kadar diledikleri gibi kişiselleştirebilmeleri övgü alırken karakter sınıfı – silah kullanımı eşleşmesinin mükemmel bir şekilde kotarılmış olması, sitede APB Reloaded’ı diğer tüm oyunların üzerine yerleştiren bir özellik olarak gösterildi.

APB Reloaded kurgusal San Paro şehrinde geçen bir MMO third person shooter oyunudur. Oyuncular tam bir anarşinin eşiğindeki bu kentte Suçlular ve İnfazcılar adlı iki gruptan birine katılarak şehrin kontrolü için mücadele veriyorlar. İki grup bölgeleri kontrol etmek, adi suç işlemek ya da onları durdurmak ve şanlarını duyurmak gibi amaçlar için açık dünya atmosferinde çatışıyorlar. APB Reloaded, oyuncuları ister yayan ister sürücü koltuğunda olsunlar, kaos çemberindeki bir kentin insanı sarıp sarmalayan ortamında bir araya getiriyor. Benzersiz kişiselleştirme araçları sayesinde oyuncular karakterlerinin giydiği kıyafetten kullandığı arabalara kadar birçok özellik arasından seçim yapabiliyorlar.

Oyuncular APB Reloaded’ın open beta versiyonuna hemen erişebilir. Bunun için GamersFirst hesabının oluşturulması, GamersFirst Live! oyun indirme aracının indirilmesi ve APB Reloaded’ın kurulması yeterli oluyor. Oyuncular APB Reloaded’ı kurduktan sonra taraflarını seçerek San Paro’nun kontrolü için süren mücadeleye katılabiliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt