Anzhuang iOS 11 ve üstü sürümler için Jailbreak uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Anzhuang iOS 11 ve üstü sürümler için Jailbreak uygulaması
Son dönemlerde iOS işletim sistemli akıllı cep telefonları ile tablet bilgisayarlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz Jailbreak uygulamaları yazımızda yer alıyor. iOS 11 ve üzeri sürümlerle birlikte kolaylıkla çalışabilen Anzhuang, Cydia ve popüler Jailbreak uygulamalarını cihazlarınıza kolaylıkla yükleyebilirsiniz.

Anzhuang iOS 11 ve üzeri Jailbreak işlemi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Önemli konu başlıkları:
  • iOS 11 ve üzeri tüm cihazlarla uyumludur.
  • iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus ve iPhone X'e uyum sağlamaktadır.
  • Bu, Cydia ve Popular Jailbreak uygulamalarını, Temaları, Başlatıcıları, iOS 11 ve üst sürümlerine yüklemenizi sağlar. Ancak, Jailbreak uygulamalarının / Sistem ayarlarını Anzhuang'u kullanarak yükleyemezsiniz. Geliştiricileri, onları Anzhuang Jailbreak uygulama yükleyicisiyle kurmak için IOS 11 için Jailbreak uygulamalarını güncelledi.
  • Şu anda sadece iOS 11.2 Jailbreak ile uyumludur.
Destek sunduğu modeller:

  • iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, Telefon 7 & 7 Plus, iPhone 6S ve 6S Plus, iPhone 6 ve 6 Plus
  • iPhone SE / iPhone 5s, iPod Touch 6G
  • iPad Mini 2 / iPad Mini 3 / iPad Mini 4
  • iPad Air / iPad Air 2 / iPad Pro

bunun içinse direk olarak iOS 11 ve üzeri yüklü olan cihazınızda bu linke tıklayın.İnceleme yapıldıktan sonra cihazınızın şifresini girip Jailbreak kategorisinde mevcut olan Pangu Anazhuang uygulamasını yükleyin.

Bu işlem ardından artık jailbreak uygulama kategorisinden dilediğinizi seçip, uygulamaya tıklayın ve sonra ise geliştici koduna Generate Code düğmesine tıklayın. Kodu kopyalayın ve Pangu Anzhuang uygulamasına yapıştırın.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Daha sonra Install yani şimdi yükle düğmesine tıklayın ve Jailbreak uygulaması indirilmeye başlanılacaktır. Bazı uygulamalarda Anzhuang'ı kullanarak iOS 11 iPhone'unuza veya iPad'inize yükledikten sonra geliştiriciye güvenmeniz gerekebilir.
 

Ekli dosyalar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Teşekkürler.
 


Üst Alt