AnTuTu'ya göre 2016 ilk çeyrekte en popüler cihaz Galaxy Note 5 oldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
AnTuTu'ya göre 2016 ilk çeyrekte en popüler cihaz Galaxy Note 5 oldu
Galaxy Note 5, bu sene ilk çeyrek için AnTuTu'ya göre en popüler cihaz oldu.



Akıllı telefon pazarında özellikle üst seviyede büyük bir mücadele söz konusu. Baktığımızda Güney Kore devi Samsung, sunduğu akıllı telefon modelleri ile pazarın zirvesinde yer alırken, benchmark uygulaması AnTuTu'dan 2016 ilk çeyrekte en popüler cihazlara dair sıralama geldi ve Samsung bu listede de en tepede.



Listeye bakacak olursak eğer, Samsung'un geçtiğimiz sene pazara sunduğu üç üst seviye akıllı telefon ilk üç sırayı almış durumda. En üstte Galaxy Note5 görünüyor. Bu akıllı telefon S-Pen desteği ile Ağustos 2015'de duyurulmuş ve pazara sunulmuştu.

Listede daha sonra Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge yer alıyor. Bu cihazlar da geçtiğimiz sene Masrt ayında duyurulmuştu ve daha sonra da 2015'in en çok satan cihazları arasında yer aldılar. Hala da populeritelerini korumaktalar.

Listede dördüncü sırada ise Galaxy S7 yer alıyor. Bu akıllı telefon 11 Mart tarihinde satışa sunulmuştu ve bu da cihazın dördüncü sırada olmasını açıklıyor.

Listenin geri kalanına bakacak olursak eğer, Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin Redmi Note 3 modeli beşinci sırada yer alıyor. Listede yine bir Samsung cihazı bulunurken, Galaxy S7 edge adı ile gelen bu phablet altıncı sırada.

Meizu MX5, LG G3, LeEco 1S ve Meizu Metal ise ilk on içerisinde yer alan diğer akıllı telefon modelleri olmakta.

AnTuTu'ya göre 2016 ilk çeyrekte en popüler cihaz Galaxy Note5 oldu
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
32gb ile değilde 64gb hafıza olarak gelse daha iyi olurdu tr için + hafıza kart desteğide olaydı on numara telefon olacaktı :)
 


Üst Alt