Haber AnTuTu'da yeni gizemli bir akıllı telefon dengeleri alt üst etti

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
AnTuTu'da yeni gizemli bir akıllı telefon dengeleri alt üst etti


Apple kısa bir süre önce yeni iki akılı telefon modelini pazara sundu. Bu yeni akıllı telefonlar, iPhone 7 veiPhone 7 Plus olarak adlandırılırken, bu akıllı telefonlar ilgi çekici donanım özellikleri ile geldiler. Yeni cihazlarda yonga seti olarak ise Apple'ın kendi geliştirdiği A10 Fusion yonga seti yer alırken, bu yonga seti, benchmark listelerinde de zirveyi almasını bildi.





Benchmark uygulaması olarak ön plana çıkan isimlerden birisi de AnTuTu olurken, Aple'ın iPhone 7 Plusmodeli AnTuTu'da 172.644 puan ile zirveyi almıştı. Firmanın diğer akıllısı iPhone 7 ise 170.024 puan ile ikinci sırada yer alıyordu.

Şimdi de yeni gizemli bir akıllı telefon AnTuTu'da ortaya çıktı ve iPhone 7 Plus'ın da çok üstünde bir puan ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Baktığımızda bu yeni akıllı telefon 203.737 puan almış durumda.

Bu yeni cihazın hangi üreticinin, hangi akıllı telefonu olduğunu şu an için bilmiyoruz. Ancak bu akıllı telefonun 2017'den önce de pazara sunulmasına ihtimal vermiyoruz.

Adaylara baktığımızda ise büyük ihtimalle Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8 olabilir. 2017 başlarında düzenlenecek olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak duyurulması beklenen akıllı telefon Samsung tarafından geliştirilen yeni güçlü Exynos 8895 yonga setinden güç alacak.

Bu yonga seti sekiz çekirdekli işlemci içerecek. 10nm üretim süreci ile geliştirecek olan yonga setinin güçlü ARM Mali-G71 grafik işlemcisi ile geleceği kaydedilirken, bu grafik işlemcinin Mali-T880'e göre iki kat daha hızlı olacağı da iddia edilmekte.
 


hikmet366

hikmet366

Üye
Evet İste haber Bu Samsung s8 olma ihtimali yok bence kaç ay var s8 tanıtılmasına ?
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Evet İste haber Bu Samsung s8 olma ihtimali yok bence kaç ay var s8 tanıtılmasına ?
şubat gibi fuarda tanıtılması bekleniyor s8 modeli ama snap830 işlemcili bir cihaza ait veya apple a10x işlemcisi ( tabletlerde kullanılan ) işlemci skoruda olabilir bilemiyoruz tabi.
 


Üst Alt