Antu öyle bir başlık attı ki!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Antu öyle bir başlık attı ki!


Kasımpaşa-Fenerbahçe maçının son dakikalarında taraftarlar "Aykut Kocaman istifa" sloganlarıyla stadı inletti.Fenerbahçe, taraftar sitesi antu.com da buna sessiz kalmadı.

Kasımpaşa-Fenerbahçe maçının son dakikalarında taraftarlar "Aykut Kocaman istifa" sloganlarıyla stadı inletti. Aynı dakikalarda sosyal medyada da aynı sözlerle taraftar tepkisini gösterdi.
Fenerbahçe, taraftar sitesi antu.com da maç sonrası siyah bir açılış sayfası yaparak mağlubiyete ve kötü oyuna tepki gösterdi.
Twitter'da Aykut Kocaman yorumları:
@FENERBAHmEt: Aykut Kocaman istifa edince kim gelecek diye merak etmeyin 25 milyon Teknik Direktör var FENERBAHÇE'de!
@mavene_oci: aykutkocaman bu saaten sonra ne sen yararsın nede alex fayda sağlar bu kulübe ikinizde gidinki bizler kahrolmuyalım
@ntoncer73: Futbol bir din olsaydı Aykut Kocaman ateist olurdu
@PoTi1907: Aykut Kocaman yerinde olsam Gökhan Gönül hariç bütün futbolcuları değiştiririm diğer maça, oynamasın ruhsuzlar
@Fener10line: Aykut Kocaman kenarda 90 dakika neyi düşünüyor acaba?
@denizhsgl: kimler geldi kimler geçti, ne hocalar ne zibidiler gördük, bi Kocaman'a mı tahammül edemiyosunuz?
@santimaxim: Futbol takımı içinde Fenerbahçe için oynamak isteyenler ve Aykut Kocaman'a karşı oynayanlar var. Tribüne oturmak herşeyi gösterdi.
@erdemaktas: Aykut Kocaman bu takımda hiç bir zaman teknik direktör olarak efsane olamayacaksın gel yol yakınken dön vazgeç bu sevdadan !
@Gorkemizm: Muhteşem Yüzyıl'ın senaristi Aykut Kocaman olmuş olsaydı eğer, Kanuni Sultan Süleyman'ı 65. dakikada çıkartır yerine 1. Abdülhamit'i koyardı.
@fenersouza: Kocaman bu kulübün yöneticisi olsa FB’yi tarihinde en iyi temsil eden yönetici olurdu ama teknik adamlık işi onun işi değil...
@fatihvural_:
Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ve Alex gitsin, Fenerbahçe geri gelsin! Severek ayrılalım! Çünkü biz Fenerbahçe'mizi özledik!
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Takım içinde ciddi sorunlar olduğu kesin ...
Alex sorunu artık son bulmalı ...
 
haltie

haltie

Üye
Fenerbahçe bireysel olarak futbolcularına bakarsan en değerli kadro.Sow bienvenü semih kuyt.Bakın bu adamlar gol yollarında fenerbahçeye kesinlikle yetmez.Birde gol atan asist yapan duran topları çok tehlikeli olan alexi kaybettin,orta sahada emre gibi bir adamı kaybettin,baroniyi küstürdün.Bence kadro iyi ama oynamaz yani oynatılamaz ayrıca yetersizlikler var.Hemde üç pozisyonda.iyi bir santrafor iyi karakterli bir orta saha birde sağlam bir stoper.

Barcelonada bildiğimiz santrafor tipi olmadan oynuyor ama o takımda messi xavi iniesta var fabregas david villa var karıştırılmasın.fenerbahçe çok sıkıntı yaşar eğer takımdaşlık sağlanmazsa zaten işi daha zor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
353
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
186
bilisimler


Üst Alt