Anti-Ban v1.3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
Anti-Ban v1.3




Programın arayüzü

Web site kısmına sitenin adresini yazıcaksınız şeklinde ve siteadresi.com şeklinde olmak üzere hem www ile hemde www suz ekleyip izin ver tuşuna basıcaksınız örnek vermek gerekirse;
Web site : [ İzin Ver ]
Web site : megaupload.com [ İzin Ver ]














Bu şekilde hem sitelerin yasakları kalkıcak bu site mahkeme kararı ile kapatılmıştır diye yazı görmüceksiniz hemde eklediğiniz siteler eskisinden daha hızlı olucak.


Ayarları nasıl eski halina getirebilirim ?
Destek kısmında Ayarlar > Ayarları Serbest Bırak adımlarını kullanarak programı yüklemeden önceki ayarlara geçebilirsiniz.






Msn Messenger Açılmıyor Ne Yapabilirim ?
Anti-Ban yazılımdan web site bölümüne messenger.hotmail.com adresini ekleyip İzin ver tuşuna basın ve msn ye girin bukadar basit.




81000134 ve 80072745 Nolu Msn Messenger Hatalarının Çözümüdür Üstteki Yöntem.


Anti-Ban'dan siteleri ekliyorum fakat hayla mahkeme kararı ile kapalıdır diyor neden ?
Bu sorun genellikle manuel, el ile dns girmeden kaynaklanıyor.

Çözüm: Masaüstünde iken Ağ bağlantılarıma sağ tıklayın özelliklere basın Yerel ağ bağlantısına sağ tıklayın özelliklere basın Internet İletişim Kuralları (TCP/IP) üstüne gelip özelliklere basın burada dns sunucu adresini otomatik al yapın yapabiliyorsanız direk otomatik olarak ip al'da yaparsanız daha iyi olur.

Ağ Bağlantılarım sağ tıklayıp özellikler > Yerel al bağlanıtıs sağ tıklayın özellikler > İnternet İletişim Kuralları (TCP/IP) özellikler > Dns ayarlarını otomatik olarak al.

Not: Programın dnslerinizle bir alakası yoktur tamamen farklıdır. TreeWalk Dns programlar gibi dnslerinizi değiştirip internetinizi yavaşlatmaz ayrıca proxy ilede alakası yoktur ve tamamen yasaldır sadece yasaklı sitelere girerken ttnetin internet servis protokolü üzerinden değil direk erişim sağlarsınız.
 
  • Beğen
Tepkiler: hello17


D3N1Z

D3N1Z

Üye
sagol ;) indiriyorum
 
SuPeRioR

SuPeRioR

Üye
güzel paylaşım :spr
 

hello17

Üye
saol çok ii oldu bu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al


Üst Alt