Antep Kartal'ı zirvenin uzağına itti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Antep Kartal'ı zirvenin uzağına itti
Ligin 17. haftasında ceza nedeniyle Antep ile Antalya'da karşılaşan Beşiktaş rakibiyle berabere kalarak zirvenin 14 puan gerisine düştü...








Beşiktaş cezası nedeniyle Antalya'da oynadığı maçta Gaziantepspor ile 1-1 berabere kaldı. Kartallar, böylece Lider Trabzon'un 14 puan gerisinde kalarak zirve ile köprüleri adeta attı...
Bursaspor maçı öncesinde yaşanan olaylar nedeniyle Mardan Stadı'nda seyircisiz oynanan maça Beşiktaş, son maçlarındakinden oldukça farklı bir 11'le başladı.

Alman teknik adam, orta sahada Fink ve Tabata'ya görev verirken, Quaresma ve Nobre de sakatlıklarının ardından kadroya döndü. Schuster'in Ersan'ı dinlendirme ihtimali ise Ferrari'nin ısınma sırasında sakatlanmasıyla suya düştü.

Mücadelenin ilk yarısında Gaziantepspor'un hücumu düşünmemesi ve geride iyi kapanması ndedniyle net bir fırsat olmazken, siyah beyazlıların duran toplardan gol aradığı iki pozisyon dışında tehlike yaşanmadı.

İkinci yarıda da önemli bir değişiklik olmadı ama 60. dakikada kırmızı siyahlı ekibin kazandığı serbest vuruşta Julio Cesar beklendiği gibi çok sert vurdu, Cenk'ten dönen topu Olcan tamamladı: 1-0. Bu golle hareketlenen Beşiktaş, 5 dakika sonra golü buldu. Ceza sahasında oluşan karambolde Ali Kuçik önünde kalan topa düzgün vurdu ve skora dengeyi getirdi.
Kalan 25 dakikada Beşiktaş'ın galibiyet için gösterdiği çaba Karcemarskas'ı geçmeye yetmedi ve mücadele 1-1 sona erdi.

Beşiktaş böylece 28 puana yükselirken, Gaziantep ilk devreyi 24 puanda kapattı.
 
sekinardi

sekinardi

Üye
bjk açısından kötü olmuş...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
237
Eren Değerli
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
230
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
376
DiaBLoS


Üst Alt