Anket(millipiyasngo)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vassili

Üye
    Konu Sahibi
Anket(millipiyasngo)
evet neler düşünüyorsunuz

cepix

cepix

Üye
Çok güzel şeyler düşünüyorum

Ertesi sabah altıma bir 7.60 ve Güzel bir hatun çekip Çankaya caddelerinde dolaşmayı

Ama millipiyango bileti almadım

Salihyet

Salihyet

Üye
oynasaydım ve kazansaydım bi mercedes vito birda arsa alırdım gerisini iyi değerlendirirdim çünkü istanbulda arsalar müthiş para edecek hadımköy ve vs.

__Midas__

__Midas__

Üye
2 yarım 2 çeyrek 1 adetde tam biletim vr bakalım fakat çıkmaz...

ahmet6600

Üye
bendede 2 çeyrek var ertesi sabah rivada bi villa + lambo gallardo 1 tanede infiniti fx 35 düşünüyorum:) inşallah çıkar... vatana millete hayırlı olmaya çalışıcam

cllgr

cllgr

Üye
bilet almadım sahteleri çıktı diye,alsamda zaten bir çeyrek alırım fazla almam.bir kişiye çok büyük para umarım çıkan kişiye mutluluk getirir.şaşırtmadan iyi değerlendirir.alan herkeze bol şanslar

Salihyet

Salihyet

Üye
kazanırsam bunu alacam

ibonline

ibonline

Üye
cok şükür yaşım 24,hala bu tür şans oyunlarına ümit bağlamış değilim.
Biletimde yok! Almamda

Salihyet

Salihyet

Üye
<div class='quotetop'>(ibonline &#064; Dec 24 2005, 06&#58;25 PM) [post=235983]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
cok şükür yaşım 24,hala bu tür şans oyunlarına ümit bağlamış değilim.
Biletimde yok&#33; Almamda
[/b][/quote]

aynen[ben daha gencim ]

damadada

Üye
düşününki cıktı mıllı pıyango size eee
sonunda hayatta elde etmekıstedıgınız ve hıcbır emek harcamadan almıs oldugunuz nesneler sıze nereye kadar mutluluk verır soruyorum
işin kısmı herseyı elde etmekıcın ugrasmak lasım ve alınterının keyfı bırbaska oluyor
hayatım boyunca hıc talıh oyunlarına ılgı gostermedım
haram oldugundan degıl
sadece
yasama arzumuyıtırecegınden korktugum
için onuniçin umarım çıkan talıhlıkısı akli selim hareket ederek gule gule harcar
bana cıkmasını hemıstemem hemde oynamam
saygılar selametle......serkan

damadada

Üye
sonunda hayatta elde etmekıstedıgınız ve hıcbır emek harcamadan almıs oldugunuz nesneler sıze nereye kadar mutluluk verır soruyorum
işin kısmı herseyı elde etmekıcın ugrasmak lasım ve alınterının keyfı bırbaska oluyor
haram oldugundan degıl
sadece
için onuniçin umarım çıkan talıhlıkısı akli selim hareket ederek gule gule harcar

damadada

Üye
haram oldugundan degıl
sadece

Salihyet

Salihyet

Üye
Başlığa bayıldım Millipiyasngo

barabelli

barabelli

Üye
offff offffff halımız vaktımız ıyı ama cıksa fena hıç olmaz

slayer

Üye
4-5 tane çeyrek ald&#305;k....
ç&#305;ksa ilk olarak sokaktan bi bebe seçip markete cips almaya yollard&#305;m... E&#287;er cipsi -sak&#305;z paras&#305;na- al&#305;p gelirse bi ev al&#305;rd&#305;m ailesine... Ciddiyim...

Sonrada gelsin arabalar...

unutmu&#351;um...
Cips habrikas&#305;...

kikaksk

kikaksk

Üye
70 milyonda bir sansım var bence almak sacmalık ama YA CIKARSA diyerek cok aldığımız odu...

ardaca

Üye
bulduğum güzel projeleri hayata geçirmek için harekete geçerdim. annemlere bi ev araba vs vs alırdım. bi de evlenirdim belki ama önce bilet almam lazım o yüzden okulu bitirip çalışana kadar sabrederdim üsttekiler için&#33;

ozzzy

ozzzy

Üye
ben bi seri aldım

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Para&#39;nın bahsini bile sevmem, ihtiyaç ne yazık ki.

Tam 20 Trilyon çıksa, önce bağış yapardım. Borçlarımı kapatır parayı borsaya yatırırdım. Gerekli para birikince de teknoloji ile ilginenen bir şirket açardım. Telefon şirketleri ile anlaşır yeni çıkan telefonların incelemesini Maxicep&#39;e olanak sağlardım. Köy&#39;de uğruna kan döktüğümüz tarlayı satın alırdım. Sonra da emeklilik çağı gelince oturabileceğim, doğa ile iç içe olacak bir çiftlik yaptırırdım köye.

Gelirler iyice artınca bağışlara devam ederdim...

Hergün değişik yemek yerdim.

canturk

canturk

Üye
ilk basta kızıltoprak ta bır daıre sonra hayallerımdekı araba evo 8 tabı bırde hatunumu alırım burcuyla cıragın sarayında evlenırm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...