ankaranın intertoto cup macarası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
ankaranın intertoto cup macarası
Süper Lig'de başarılı bir sezon geçiren ve ligi 7. sırada tamamlayan Ankaraspor, UEFA Intertoto Kupası'nda 2. turdan itibaren mücadele edecek.
Başkent ekibinin muhtemel rakipleri arasında Macaristan'dan Vasas SC ve Slovakya'dan FK Dupnica bulunuyor. 2 takım arasında 18 Haziran Cumartesi günü yapılan 1. tur ilk maçı, Budapeşte'te golsüz eşitlikle tamamlandı.

Slovakya'da, 26 Haziran Pazar günü yapılacak rövanş maçı sonrasında Ankaraspor'un rakibi belli olacak.

Mavi-beyazlılar, kupanın 2. turundaki ilk maçını Ankara'da, 2 Temmuz Cumartesi günü saat 20.30'da, 19 Mayıs Stadı'nda yapacak. Rövanş ise 10 Temmuz Pazar günü oynanacak.

Bu turda başarılı olması durumunda başkent ekibi, 3. turda İngilizlerin güçlü takımı Newcastle United ile eşleşecek.

Ankaraspor kupa hazırlıklarına, 27 Haziran Pazartesi günü ASKİ Tesisleri'nde saat 18.00'de yapacağı idmanla start verecek. Avrupa'da deneyim kazanmak için kupaya katılan Ankaraspor, (B) takımıyla mücadele edecek.

Kadroda Hürriyet, Savaş, Mustafa Sarp, Mustafa Yalçınkaya, kaleci Cihan, yeni transferlerden kaleci Kingson (Faruk Gürsoy), Halit Köprülü, Emre Aktaş gibi isimler yer alacak. Bu futbolculara ayrıca PAF takımdan takviyeler yapılacak.

Teknik direktör Samet Aybaba, UEFA Intertoto Kupası maçları nedeniyle takımı 2'ye ayırırken, yeni transferler Ahmet Yıldırım ve Murat Erdoğan'ın da aralarında bulunduğu (A) takım, 1 Temmuz Cuma günü Avusturya'da kampa girecek.

UEFA İntertoto Kupası'ndaki ilk maçını 2 Temmuz Cumartesi günü yapacak (B) takım ise 3 Temmuz'da Avusturya'ya hareket edecek.

Bu arada Brezilya'da araştırmalarını sürdüren antrenör Bahattin Güneş'in, birkaç güne dek Ankara'ya geleceği ve izlediği Brezilyalı futbolcular hakkında yönetime ve teknik direktör Samet Aybaba'ya rapor vereceği bildirildi.


SPOR ANA SAYFA
 


jason

Üye
helal olsun ankaraya VALLA BRAVVOOOO türkiyede kimsenin yapamadığını yaptı bundan 6,7 sene önce trabzon 5vey 6. olmuştu sersemler inter totoya kalmıştı ama enayiler tenezzül bile etmedi işi bilmiyorlar int totoda 2 ,3 tur sonra uefa,ya kalındığını ,türkiyeden hiç bitane delikanlı takım çıkmadı toto için ankaraya int totoda BAŞARILAR. ;;) :oke: :bravo: :DD :oke2: :artı:
 
DoKuZuNCuKaPI

DoKuZuNCuKaPI

Üye
Fenerbahçe'de katılmadı hak kazandığı halde madem küçük takımların ligi ozaman katıl gir uefa ya oradanda al kupanı demekki sporun cesaret işi olduğu doğru.
 

the_patriot

Üye
ilk defa duyuyorum bilmiyordum
 
мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
ankaraspor bence uefaya gider ordanda en azından grubu gecer tahmınım sukı en gec 5 sene ıcınde sampıyonluga oynayacak zaten belediye baskanı melih gokcekin ankaraya nou campın benzerini yapacagı soyleniyor bilmiyorum ne kadar dogru
 
Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
:eksi: yok ya ..ankara en fazla 3.olur...şampiyonluk mücadelesi veremez..kadro iyi.deil..
 

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
valla bilemem intertoto cup'ı hiç izlemedim şunu bi bana anlatım ben merak ettim
 

don_juan

Üye
bi ara intertoto kaldırılacaktı diye biliyordum
ama iyi olmuş ankara için biraz tecrübe kazanırlar rahatça tur atlayabilirler
 

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
yaw bana bi öğretin şu intertotocup'ı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt