Anelka pişman değil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Anelka pişman değil
Chelsea'de çok başarılı bir performans ortaya koyan Nicolas Anelka, 2010 Dünya Kupası'ndaki oyuncu isyanının fitilini ateşlediği için herhangi bir pişmanlık duymadığını söyledi. Anelka, kariyerinin olgunluk döneminde, golden çok asistleriyle mutlu olduğunu ifade etti.



Nicolas Anelka, Premier Lig'de liderliğini sürdüren, Şampiyonlar Ligi'nde de yoluna kayıpsız devam eden Chelsea'nin en önemli oyuncularından biri. 2010 Dünya Kupası sırasında, büyük bir oyuncu isyanının fitilini ateşleyen Anelka, sorunlu oyuncu imajına karşın Chelsea'de son derece olgun bir tavır sergiliyor.
Eski patlayıcılığı ve süratini artık kaybeden Anelka, bununla birlikte üstün top tekniği ve futbol zekası sayesinde gollerden çok asistleriyle takımına yardımcı oluyor. Anelka, bu durumdan son derece memnun olduğunu söyledi. Geçmişte sadece gol bölgesinde görevlendirildiğini vurgulayan Fransız futbolcu, “Artık daha serbestim. Sağ ya da sol çizgide topu alıyor ve arkadaşlarımı golle buluşturmaya çalışıyorum. Sanırım yaşlandıkça, golden daha güzel şeyler olduğunu da farkediyorsunuz” diye konuştu.
Anelka, Dünya Kupası'nda kadro dışı bırakılmasına neden olan davranışı için ise kimseye özür borçlu olduğunu düşünmüyor. Meksika maçının devre arasında, teknik direktör Domenech'e hakaret eden yıldız futbolcu, "O gün yaşananlar orada kaldı. Soyunma odasındaki tartışmanın dışarıya hiç taşmaması gerekirdi" ifadelerini kullandı.
Anelka, kariyeri sona ermesinin ardından futbolla ilgili bir işin içinde olmayacağının da altını çizdi.
 


Samsun55''

Samsun55''

Üye
Ayak yapıyo artiz :naughty:
 

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
:naughty:
 
e1b1

e1b1

Üye
serseri yaff ..
 

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt