Anelka krizi Adaya yansıdı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
Anelka krizi Adaya yansıdı
Anelka krizi Ada'ya yansıdı

Fenerbahçe’ye gelişinden sonra kısa bir süre sakatlık problemi yaşadığı için bir türlü antrenmanlara çıkamayan ve giderek Daum ve yönetim ile arasında gergin anların yaşanmasına neden olan Anelka’nın sorunu İngiliz gazetelerine de yansıdı.


Anelka’nın Manchester City’de oynarken tam 6 hafta, ne bir antrenman yapıp, ne de maça çıktığını kaydeden gazete, yıldız futbolcunun benzer sorunları Fenerbahçe forması altında da yaşamaya başladığını kaydetti. Anelka’nın ‘huysuzluğunu’ ön plana çıkaran gazete, ünlü futbolcunun her an İngiltere’ye geri döneceği sinyallerini verdiğini iddia etti.


Manchester City’de oynarken Anelka’nın sakatlık sorununu öne sürerek adeta Fransa’da kamp kurduğunu kaydeden gazete, İstanbul’daki sağlık kontrollerinde sağlam çıkmasına rağmen, durup dururken sakatlığını bahane etmesinin, futbolcunun yapısında olan bir özellik olduğuna dikkat çekti.


’ANELKA’NIN ÖFKE NÖBETİ SOUNNES’İ UMUTLANDIRIYOR’

Anelka’nın, Manchester City forması giyerken "Kevin Keegan ile kavga etti" haberinin yayılması, bunu ünlü menajerin yalanlamasından sonra ikili arasında iplerin koptuğunu da kaydeden Mirror gazetesi, çok yakında Daum ile Anelka’nın arasında kavga çıktığına dair yazıların Türk basınında yer alma olasılığının fazla olduğunu ileri sürdü.


Mirror gazetesi, ilk 45 dakika sonunda Diyarbakırspor maçında oyundan alınan Anelka’nın kızgın cümlelerle, durumunu ortaya koyduğunu ve bunun Daum’u çok rahatsız ettiğini belirtti. Gazete, New Castle menajeri Greame Souness’in de bir türlü Anelka’dan vazgeçmediğinin de altını çizerken İskoç hocanın keyfini şu cümlelerle duyurdu: "Anelka’nın öfke nöbeti, Sounnes’i umutlandırıyor."
 


serdaronlinenet

serdaronlinenet

Üye
Bence fenerde beşiktaşın Carew e yaptığını anelkaya yapmalı.Newcastle satıp o parayla daha yararlı birini almalı
 

CooL'n'Quiet

Üye
ahh keşke anelkayı satıp nihatı alsak.........
bu adam basımıza bela olacak
 
Caine

Caine

Üye
adam icin kimse kotu futbolcu diyemez ama boyle olup sorun cıkaracagı belliydi. cunku hayatı boyunca bir takımda adam akıllı oynamadı ki :lol2: ve bjk formulu yapılsa iyi olur yoksa ucup gider. en iyisi carew gibi satılıp o parayla onun gibi ama sorunsuz birini almak
 
tsubasa

tsubasa

Üye
ortega 2 olacak bu adam...
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ortega 2 olmayacak merak etme.. ;)
 

aykut1907

Üye
keske güzel bi paraya satsakta yerine yabanci bi forvet bide kanatlara türkiyeden oyuncu alsak
zaten anelka geldiginden beri gol falan atmadi ki beni koysa oraya daha fazla atarim gol
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

tragedie
Cevap
2
Görüntüleme
506
Kral 63
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
419
Doğuş Pertez
Salih Baba™
  • Kilitli
    • Beğen
Cevap
3
Görüntüleme
449
Salih Baba™


Üst Alt