Android'de ücretsiz bitcoin kazandıran uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Android'de ücretsiz bitcoin kazandıran uygulamalar
Android işletim sistemli akıllı cep telefonlarınız ile tablet bilgisayarlarınızda bedava BTC veren bu mobil oyunları oynayarak bitcoin toplayabilirsiniz.


Kimilerinin kriptolu para olarak isimlendirdiği kimilerinin ise adından sanal para olarak söz ettiği para birimleri gittikçe hayatımıza daha fazla entegre olmaya başladı. Özellikle bitcoinin oldukça oynak bir grafiğe sahip olan piyasa değeri kimilerinin aklında soru işareti yaratmayı başarırken, bu para biriminin değerli olması nedeniyle birçok kişi bu sanal paraların sahibi olmayı hedeflemeye başladı.



Ülkemizde sanal para madenciliği olarak isimlendirilen ancak global pazarda ise mining sistemi olarak bilinen bir yöntemle birlikte çıkartılan bu değerli sanal metaryellerin, sadece güçlü donanıma sahip bilgisayarlardan değil günümüzde akıllı telefonlardan bile çıkartıldığını belirtelim. Ancak akıllı telefonlarda mining sisteminin kullanımı pek önerilmezken, kullanıcılar daha çok bedava bitcoin dağıtan uygulamaları tercih eder oldu.



https://www.maxicep.com/telefondan-bitcoin-kazanma-mining-ile-nasil-yapilir
Telefondan Bitcoin kazanma, mining ile nasıl yapılır?
Açık bir şekilde bu ücretsiz bitcoin dağıtan uygulamaların nasıl bir gelir kapısı olacağının merak konusu olduğunu sizlere söyleyerek uygulamaların adlarını sizlere sunmak istediğimi belirtirim.



Bitcoin Aliens
Dünyanın en çok kullanılan ve ücretsiz BTC dağıtan uygulamaları arasında yer almaktadır. Bitcoinaliens.com tarafından hazırlanan bu uygulama, belirli görevleri tamamlayarak sizlere belirli periyotta Bitcoin armağan etmektedir. Uygulamanın







Bitcoin Crush
Bu uygulamada ücretsiz olarak Bitcoin dağıtımı gerçekleştiren uygulamalardan birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. İlk oyuna göre bedava BTC kazanmanın daha zor olduğunu söyleyebilirim. Eğer belirtilen miktarda Bitcoin'i oyunu oynayarak kazanırsanız, sanal para cüzdanınıza aktarabilirsiniz.


Android'de ücretsiz bitcoin kazandıran uygulamalar
 

Benzer Konular



Üst Alt