Android Wear Saatleri İçin Ücretsiz 17 Ekran Sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

cthax

Üye
    Konu Sahibi
Android Wear Saatleri İçin Ücretsiz 17 Ekran Sunuldu
Giyilebilir cihazlar için tasarlanan işletim sistemi Android Wear, Motorola dâhil birçok çeşitli saatler de karşımıza çıkmaya başladı. Google, bunun üzerine saatlerin daha kişisel bir aksesuar olması gerektiği kanısına vardı ve Android Wear işletim sistemine sahip olan saatler adına 17 yeni saat ekranı sundu. Sunulan bu 17 ekran, saatin arka plan resmi ya da temasını değiştiren küçük yenilikler olması ile birlikte artık ücretsiz sunulmuş durum da. Görsellerin çoğu günümüzce popüler anime, film vs… Gibi unsurlardan esinlenilmiş.

Bu 17 ekran arasın da bulunan bazı karakterler; Moods Of Norway, Hello Kitty, Angry Birds ve yeni filmi adına Terminator oyuncularının da bulunduğu ücretsiz temaları/arka planları indirebilirsiniz. Bu ücretsiz seçenekler dışın da elbette yaklaşık 99 cent karşılığın da satın alabileceğiniz birçok arka plan resmi ve tema da mevcut.



Google’nin akıllı saat konusun da pekte bekleneni vermediğini ve teknoloji dünyasın da parmakla gösterilen bir ürün sunmadığını göze alırsak. Bu yapmış olduğu yenilikler yerine cihazları için biraz daha çalışmalar yapsa, sanırım ben ve benim gibi düşünen birçok teknoloji sever daha mutlu olacaktır.

 
Son düzenleme:


Üst Alt