Android Wear Bir Sonraki Güncellemede Wi-Fi Desteği Alabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Android Wear Bir Sonraki Güncellemede Wi-Fi Desteği Alabilir
Android sisteminin giyilebilir cihazları için geliştirdiği Wear yazılımı geliştirilmeye devam ediyor.

Giyilebilir teknolojilerin son zamanlarda model çeşitliliğinin artması ile rekabetin giderek arttığı görülüyor. Teknoloji severlerin oldukça rağbet gösterdiği bu cihazlar kullanıcısına farklı bir deneyim yaşatıyor. Akıllı telefonlarla olan uyumlu çalışmaları sayesinde ilerleyen zamanlarda daha farklı modellerin de gün yüzüne çıkması bekleniyor.



Apple‘ın yeni akıllı saatini tanıtmasının ardından ise gözler bir kez daha Android Wear destekli cihazlara çevrilmiş vaziyette. Kıyasıya mücadelesi devam eden iki sistemin piyasa sürdüğü Akıllı Saatler bünyesinde giderek daha çok özellik barındırıyor.

Son gelen haberlere göre Android Wear’da kullanıcılar tarafından eksik görülen Wi-fi desteği bir sonraki güncellemede gelebilir. Wi-fi desteği her ne kadar yazılımsal olarak destekli gelse de piyasada bir çok cihazda donanımsal olarak Wi-fi desteğinin olmadığı biliniyor.



Bu ufak araştırma sonucu ise bizlere Android Wear yüklü ve Wi-fi destekli yeni modellerin geleceğine işaret ediyor. Gelişen teknolojinin ise en büyük sıkıntısı şarj süreleri. Umarız bu konuda herhangi bir düşüş yaşanmaz. Sonuçta Akıllı saatlerin batarya kullanım süreleri henüz istenilen seviyede değil.
 


Üst Alt