Püf Noktası Android maalesef sistem arayüzünü durdurdu hatası çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Android maalesef sistem arayüzünü durdurdu hatası çözümü
Android işletim sistemli cihazlarınızda arayüzü durduruldu hatası alıyorsanız, çözümü oldukça basit. Android arayüzü durduruldu hatasının çözümüyle ilgili detaylar makalemizde yer alıyor.

Android işletim sistemi üzerinden birçok işlemi kolay ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Genel olarak ise bu işlemleri uygulama üzerinden yani yeni uygulamalar yükleyerek özelleştirebilirsiniz. Bu işlemden sonra hangi android cihazlar olursa olsun daha işlevsel olarak kullanabilirsiniz. Tabi her güzelin bir kusuru olduğu gibi Android işletim sistemine sahip cihazlarda da bazı yazılımsal hatalar olabiliyor ve karşımıza çıkabiliyor. Son zamanlarda ise karşımıza çıkan sorun ise Android Sistem Arayüzü Durdu hatasıdır. Bu hata cihazı kullanmanızı engelleyebilir yada kullanılmaz hale getirebiliyor. Bu konumuzda bu hatadan nasıl kurtulabilirsiniz yada neler yapmanız gerekmektedir onu göreceğiz..

Bu işlem için cihazda bulunan arayüz bölümüne ait önbelleği temizleme işlemi yapmamız gerekmektedir.Android sistem arayüzü durdu hatasını çözebilmek için ilk olarak Android cihazınızın “Ayarlar” bölümüne gidin. Ayarlar bölümünde “Uygulamalar” başlığını seçin:

“Tümü” sekmesi açıldığında “Sistem Arayüzü” adlı uygulamayı listeden bulun ve üzerine dokunarak seçeneklerini görüntüleyin:
Seçenekler açılınca “Önbelleği temizle” tuşuna dokunun. Bu işlem probleminizi çözecektir:

Bu gibi işlemler büyük ölçüde işe yaramaktadır. Eğer sorun çözülmediyse mutlaka cihazın bir yedeğini alınız ve cihaza format atma yöntemini deneyiniz. Cihaza format attıktan sonra ise eski yedeklerinizi yükleyebilir ve kullanmaya devam edebilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

MaxipmaN

Üye
note 2'de son 2015 güncellemesi kuruluysa önlenemez :ehe. menude ikonları düzenlerken karşınıza çıkıverir.
 


Üst Alt