Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android için bir oyun aryıroum
Sponsorlu Bağlantılar
berk401
Üye
Konu Sahibi
Android için bir oyun aryıroum
Arkadaşlar merhaba android için İOS ta bulunan Swordigo tarzı bir oyun arıyorum bilen var mı? Swordigo çok iyi bi oyun ve onun gibi daha bulamadım
R58
Üye
malesef kardeşim o yunu biliyorum ama o tarz kaliteli bir oyun android,te yok o yun sadece İOS özel üretildi ve sadece İOS için gücelleniyor. ama sonradan cıkardılarsa bilemem orasını yinede iyce arastır.
seyfipasa
Üye
Iosta olup android olmayan o oyunlar zaten tam aranan Oyunlar oluyor hep
R58
Üye
aynen öyle dediğim gibi Anlaşmalı bu oyun firmaları ve büyük ihtimal oyun yapımcıları İos tabanlı kişiler hedef kitleyi yükseltmek için yapılan bir strateji.
berk401
Üye
Konu Sahibi
bende öğle düşünüyorum ama aradığım şöyle bişeyde olabilir platform rpg oyunu olursa güzel olur 2d felan çok hosuma gitmiştir hep mesela bilgisayarda Trine 2 çok güzeldir
bende öğle düşünüyorum ama aradığım şöyle bişeyde olabilir platform rpg oyunu olursa güzel olur 2d felan çok hosuma gitmiştir hep mesela bilgisayarda Trine 2 çok güzeldir