Uygulama Android Clean Master Virüs Temizleme işlemleri APK kullanımı

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Android Clean Master Virüs Temizleme işlemleri APK kullanımı
Android virüs temizleme Clean Master uygulaması ile birlikte virüs temizleme işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Android virüs temizleme programı Clean Master sizler için makalemizde yer alıyor.

Günümüzde telefon kullanıcılarının büyük bir çoğunluğunun en büyük sorunu pil ömrü olmaktadır. Alındıktan belli bir süre sonra pil sorunları yaşatan telefonlar, kullanıcılara belli zorluklar yaşatmaktadır. Telefonlar kullanılırken arka planda saklanan dosyalar ve çalışmaya devam eden uygulamalar pil ömrünü kısaltmaya neden olmaktadır.

Clean Master, bu probleme bir cevap oluşturabilmek açısından oluşturulan bir uygulamadır. Yani Clean Master uygulaması ne işe yarar diye baktığımız zaman, telefondaki gereksiz dosya ve uygulamaları kaldırarak, telefonun pil ömrünü uzatmaya yarayan en faydalı uygulamalardan birisidir.

Clean Master cihazınızda yer alan kalıntı dosyaları tek bir tuşla ortadan kaldırmanızı sağlamaktadır. WhatsApp ve benzeri uygulamaların telefonunuzda bıraktığı geçmişleri başarılı bir şekilde ortadan kaldırarak, cihazın yükünü hafifletmektedir. Bu açıdan cihazların hem pil ömrünü hem de cihazın kendi ömrünü uzatmasına yardımcı olmaktadır. Zira bakıldığı zaman, cihazlar genellikle gereksiz dosya yığınları nedeniyle zamanla ağırlaşmakta ve en sonunda da kullanılamaz hale gelmektedir.

Clean Master bu anlamda uygulama güvenilirliği ve kullanılabilirliği bakımından kullanıcılar için çok faydalı bir android virüs uygulamasıdır ki bu en iyisi olarak bir çok listede birinciliği bulunmaktadır. Clean Master uygulaması bunun yanı sıra Apk dosyalarını SD karta yedekleme yapmaktadır. Bu sayede bu dosyaları daha sonradan tekrar kurabilme imkanını sizlere yaratmaktadır.

Clean Master uygulaması, cihazlarla uyumlu bir şekilde çalışabilmek için root olması zorunluluğunu taşımamaktadır. Uygulamayı cihaza indirdikten hemen sonra cihazdaki gereksiz dosyalardan rahatlıkla kurtulabilirsiniz. Clean Master uygulamasında gereksiz gördüğünüz uygulamaları da silebilirsiniz. Hafıza arttırma seçeneği ile birlikte, cihazınızın içindeki uygulamalardaki gereksiz dosyaları başarılı bir şekilde kaldırabilir ve telefonun pil ömrünü uzatabilirsiniz.

Uygulama son derece basit bir yapıda olduğundan dolayı, her türlü fonksiyonuna ulaşmak son derece basittir. Hiçbir gereksiz menüyü içerisinde barındırmayan uygulama sayesinde gereksiz dosyaları çok kolay bir şekilde cihazınızdan uzaklaştırabilirsiniz.

 


Üst Alt