Android Cihazları Özelleştirmek ile ilgili sorularım

Sponsorlu Bağlantılar

cartoon17

Üye
    Konu Sahibi
Android Cihazları Özelleştirmek ile ilgili sorularım
Merhabalar,

yaklaşık 2 aya yakındır Samsung Galaxy S4 Mini kullanıyorum. Pek telefonlarla iç içe olmayan biriyim. Web sayfaları için tasarımlarla uğraşıyordum ve tabi benzer konularda. Bu aralar telefonumu özelleştirmekle ilgili bazı takıntılarım olmaya başladı. Bir çok launcher denedim ancak launcherler malum sadece ana görünüm kısmında ikon değiştirme gibi özelleştirmeler sunuyor ancak ben daha çok; android in kendinde özelleştirmek yapmak istiyorum örneğin;

-Yukarı da ki bildirim kısmının siyahlığını değiştirmek gibi bu tip şeyleri yapabilmem için ne gerekli tam olarak? Belki benim launcherim izin vermiyordur bilmiyorum. Root ettim telefonumu aslında romlarda bunu yapabiliyor muyum bu tip bir olay var mı ondan da emin değilim.

Bu tip özelleştirmeleri tam olarak yapabileceğim bir uygulama var mı veyahut buna benzer bir çözüm önerisi. Şimdiden teşekkürler :)

Düzeltme 1: Birde; yani miui isimli bir rom gördüm, oldukça hoşuma gitti ancak samsung galaxy s4 mini ile uyumlu mu bir türlü anlayamadım bir bilgisi olan var mı?
 
Son düzenleme:

Benzer Konular

Silinen Üye 2498213
Telefon Tavsiyesi Android Tavsiye
Cevap
14
Görüntüleme
1K
Luck Star
Doğuş Pertez
Cevap
3
Görüntüleme
3K
osmnbabaoglu


Üst Alt