Android (akıllı telefon) ücretsiz film indirme nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Android (akıllı telefon) ücretsiz film indirme nasıl yapılır?
Android işletim sistemli akıllı cep telefonlarından birisini kullanıyorsanız ve ücretsiz olarak film indirebilecek bir uygulama arıyorsanız, AVD Video İndirme uygulaması tamda size göre. Online olarak ücretsiz film indirmenize olanak sağlayan AVD Video İndirme Yöneticisi, akıllı cep telefonlarınıza ücretsiz olarak yüklenebiliyor.

Film indirmek adına kendi alanındaki en başarılı uygulama olduğunu söyleyebileceğimiz AVD Video İndirme Yöneticisi, dizi veya film sitelerinden izlediğiniz videoları, aynı anda kayıt etmenizi ve izleyebilmenizi sağlıyor. Telif hakları ve Google'ın politikaları gereğince YouTube videolarını uygulama ile indirebilmeniz engelleniyor. Uygulama ile video indirme dışında birçok özellikte mevcut olarak sunulurken, video kalitesi seçimi, video araştırma, medya playet ve güvenlik korumaları gibi işlemleri sağlayabiliyorsunuz.

İndirmek istediğiniz videonun linkine tıklayıp, aksiyon menüsünden “Video indirme yöneticisini” seçebilirsiniz. Ardından video otomatik olarak inmeye başlayacakken, indirme işleminin sonlanmasını bekleyin.

İndirdiğiniz dosyalar’ı galeride görebilirsiniz. /mnt/sdcaar/Download. Reklamsız görünüm ve kullanım için ücretli sürüme geçmeniz gerekiyor. Reklamlar kullanımınızı etkileyecek kadar sık görünmediğinden ücretsiz sürüm de işinizi görecektir.

 
  • Beğen
Tepkiler: WhiteHacker, Sarangni ve interka


interka

interka

Üye
teşekkürler
 
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ben Sırf Film İndirmek İçin Bu Uygulamayı Satın Almıştım. Memnunum Tavsiye Ederim
 
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Ben Vid+ programını kullanıyorum onuda tavsiye ederim
 

tfirat05

Üye
memnunmusunuz ya bende böyle bir şey arıyordum
 
  • Beğen
Tepkiler: mhanelci
Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
B.. gibi chrome den indiririm daha iyi indirilmiyor
 
Son düzenleme:

senol88

Üye
teşekkürler
 

WhiteHacker

Üye
Teşekkürler.
 
denizci35

denizci35

Üye
Adm en iyisi tartışmasız ayrıca 360p ve 480p video size yeterse okru indirme linki nasil alinir yolu şöyle bu adrese gir resimdeki gibi yap

Bu anlattigim yontemle .mp4 adresini alabilirsiniz
 


Üst Alt