Android 7.1.2 Beta Duyuruldu Fakat Bazı Nexus Cihazları Güncellemeyi Almayacak

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Android 7.1.2 Beta Duyuruldu Fakat Bazı Nexus Cihazları Güncellemeyi Almayacak

Android 7.1.1 güncellemesi ile Android Nougat işletim sistemi için önemli geliştirmeler ve hata gidermeleri sunulurken, Google yeni bir güncellemenin daha çok yakında sunulacağını resmi olarak duyurdu. Google'ın çok yakında diye duyurduğu Android 7.1.2 Nougat güncellemesi önümüzdeki aylarda yayınlanacak.
İyi haber şu ki Android Beta Programına kaydolduysanız, bugünden itibaren önümüzdeki aylarda yayınlanacak olan Android 7.1.2 Nougat güncellemesini incelemeye başlayabilirsiniz. Android 7.1.2 Beta sürümü Google Pixel, Pixel XL, Nexus 5X, Nexus Player ve Pixel C cihazları için mevcut olacak, ancak Nexus 6P için de bir güncelleme yakında sunulacak.

Google'a göre, Android 7.1.2, daha iyi kullanıcı deneyimi ve geliştirmeye odaklanmak için bir artımlı bakım güncellemesi. Bu, Android 7.1.2 güncellemesinin çoğunlukla hata düzeltmeleri ve iyileştirmelerin yanı sıra operatörler ve kullanıcılar için bazı geliştirmeler de içereceği anlamına geliyor.

Dikkat çeken şeylerden biri de, Android 7.1.1 Nougat güncellemesini alan Pixel ve Nexus cihazlarının hepsinin Android 7.1.2 güncellemesini almayacak olması. Google tarafından listelenmeyen iki cihaz, görünüşte Android 7.1.2 Nougat güncellemesi için uygun olmayan Nexus 6 ve Nexus 9 olacak.

Android Beta Programına katılmak ve bu yeni sürümü test etmek isterseniz, yapmanız gereken tek şey, Google'ın web sitesini ziyaret etmek ve uygun Android cihazınızı etkinleştirmektir
 
bulut6842

bulut6842

Üye
General mobile 4G için güncelleme var mı ?
 


Üst Alt