Öneri Andoriddeki Oyunları Windows Phone Oynamak Mümkün mü

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Andoriddeki Oyunları Windows Phone Oynamak Mümkün mü
arkadaşlar bir yöntem gördümde androiddeki uygulama ve oyunları windows phone'da oynamak mümkünmüş böyle bir yöntem varmı acaba
yöntem de şu
APKTOW10M, Android uygulama ve oyunlarını Windows Phone’da çalıştırmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program. Kolay kullanılabilirliği ile öne çıkan programla dilediğiniz bir Android uygulama veya oyunu Windows Phone telefonunuza sorunsuzca yükleyebilir ve kullanabilirsiniz.
Windows 10’un çıkışıyla birlikte Windows Phone Mağazası’nda hareketlilik başlasa da en yeni uygulama ve oyunlar Android platformunda çıkmaya devam ediyor. Bazıları uzun bir süre sonra Windows Phone platformuna açılsa da buna sıcak bakmayan geliştiriciler de var. Kullanıcılar mağazanın eksikliğinin farkındalar ancak işletim sisteminin sorunsuz çalışması, kasmaması yüzünden telefonlarını bırakmak istemiyorlar. Siz de bu kullanıcılar arasında iseniz APKTOW10M isimli araçla tanışmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
Bu ufak araç sayesinde Windows Phone Mağazası sorunu kökten çözülüyor. “Artık hiçbir oyun veya uygulama için beklemeniz gerekmeyecek.” müjdesini verdikten sonra araçtan kısaca bahsetmem gerekirse; Bu ufak aracı Windows tabanlı bilgisayarınıza kurduktan sonra Android uygulama ve oyunları Windows Phone telefonunuzda çalıştırmak için tek yapmanız gereken telefonunuzun geliştirici modunu açmak ve sonrasında cihaz bulunabilirliğini açmak. Telefonunuzu USB kablosuyla bilgisayarınıza bağadıktan sonra eşleştirme işlemini de yaptığınızda artık Android uygulamalarını Windows Phone’da çalıştırmak için hazırsınız. APK dosyasını araçta ilgili alana sürükleyip bıraktığınızda kurulum gerçekleşiyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

  • Öncelikle Windows Phone telefonunuzun Geliştirici Modunu etkinleştirmeniz gerekiyor. Bunun için Ayarlar – Güncelleme ve Güvenlik – Geliştiriciler İçin yolunu izliyor ve Geliştirici Modu açıyorsunuz. Ayrıca Cihaz Bulunabilirliğini de açık değilse açmanız gerekiyor.
  • Windows Phone telefonunuzu USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlıyorsunuz. Telefonunuzdan Geliştiriler İçin ekranında bulunan Eşleştir’e dokunuyor ve orada yazan kodu APKTOW10M’de Code kısmına giriyorsunuz.
  • Artık Android oyun / uygulamanın APK dosyasını programa sürükleyerek Windows Phone telefonunuza yükleme işlemini başlatabilirsiniz.
Tabii ki bu tür araçları bir başlangıç olarak görmek lazım. Henüz geliştirilme aşamasında olan bu araçlar tüm uygulama ve oyunlarda sorunsuz çalışma garantisi vermese de başarılılar. Öte yandan Windows Phone’ özel ve evrensel oyun ve uygulamaların artması, diğer platformlardaki popüler uygulama ve oyunları daha sık görmemiz Windows Mağazası’nın geliştiğini bizlere gösteriyor.

böyle bir yöntem varmı acaba
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: veliahht01
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Astoria projesi iptal edilmeden geliştirilmiş bir uygulama olsa gerek. Şimdiki yapılarda çalışmaz. Eski yapıları bulman lazım onlar da oldukça sorunlu.
 


Üst Alt