Amulec virüsü nasıl temizlenir / kaldırılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Amulec virüsü nasıl temizlenir / kaldırılır?
Bilgisayarlarda yer edinen Amulec virüsü nasıl silinir merak ediliyor. Amulec virüsünü temizlemek için tüm detaylı bilgileri makalemizden öğrenebiliyorsunuz.

aMuleC bir potansiyel olarak istenmeyen program (YAVRU) olarak sınıflandırılmış bir adware uygulamadır. Resmi Web sitesinden indirerek anımsamıyorsanız, sen onu yazılım demetleri ile kazanılmış olması gerekir. Dosyaları arşivleyebilirsiniz aracı olarak reklamı ama aynı zamanda reklam içeriği için gösterecektir. Endişelenmenize gerek yok yani kötü amaçlı bir bilgisayar virüsü değil. Ne adware yok ki, bu reklamlar bir sürü gösterir ve sponsorlu Web sitelerine yeniden yönlendirir. Belgili tanımlık ads-ecek var olmak inanılmaz derecede sinir ve aMuleC silmek sürece, onlardan uzak çalıştırmak mümkün olmayacaktır. aMuleC da güvenli etki alanlarına doğurabilir ve bu olacak olursa, size zararlı yazılım bilgisayarınızda sonunda olabilir. Hangi aMuleC bilgisayarınızdan kaldırmanız neden önermek.

Neden aMuleC kaldırmanız gerekir?
Adware uygulamalarını bilgisayarınıza yazılım demetleri içine alabilirsiniz. Demek ki, özgür yazılım bir ek madde olarak bağlı. Onlar ancak çoğu kullanıcı bile onları fark yok çünkü onları yine de yükleme sonunda isteğe bağlıdır. Ücretsiz yükleme sırasında varsayılan ayarları kullanıyorsanız, ekli öğeler göreceksiniz değil ve onlar otomatik olarak yükler. Bu yüzden gelişmiş ayarlarını kullanmanız gerekir. Bu ayarları görmek ve tüm eklenen öğelerin seçimini kaldırmak için izin verir ve onlar yüklenmez. Biz kez freeware yüklerseniz, her zaman bu ayarları kullanmanızı öneririz. Ayrıca uygulama indirebilirsiniz bir resmi web sitesidir.

AMuleC sizin bilgisayarınıza yüklerse, o-ecek başlamak reklamlar oluşturma. Bunu kendisi Internet Explorer, Google Chrome, Firefox Mozilla ve Safari gibi en popüler tarayıcıların tümünde çok hangi tarayıcıyı kullanırsanız kullanın bağlanacağı, uzak aMuleC reklamları çalıştırmak mümkün olmayacaktır. Reklamları açılır pencereleri, afiş, slayt içinde ve pop-under reklamları da dahil olmak üzere çeşitli şekillerde görünür. Onlar-ecek var olmak çok müdahaleci ve bu reklamların ne ilgi olabilir teklif fark edebilirsiniz. Bunun nedeni aMuleC tarama oturumları ve toplamak bilgi abut belirli izlemek mümkün olabilir. Bu verileri daha sonra size cazip reklamları oluşturmak için kullanılır. Nereye asla bilemezsiniz çünkü bu reklamları tıklatmayın önemlidir. Tehlikeli bir etki alanında barındırılan bir reklamı ve bilgisayarınızda kötü amaçlı yazılım ile sonunda. Kaldır aMuleC ve size tarama için reklam içermeyen sinir bozucu dönebilirsiniz.

aMuleC kaldırma
Bilgisayarınıza anti-malware yazılımı var, aMuleC kaldırmak için kullanabilirsiniz. Yani bu aMuleC silmek için en hızlı yolu program her şeyi senin için yapacağız. Değil o veya el ile silmek tercih eğer bulun ve aMuleC ortadan kaldırmak gerekir kendini uygulamalarla ilgili. Tam aMuleC kaldırılması için bu makalede sağlanan bizim talimatları uygulayın.

aMuleC Virus Windows 8
Ekranın sol alt köşesinde sağ tıklatın. Hızlı erişim menüsü gösterir sonra Denetim Masası programları ve özellikleri ve bir yazılımı kaldırmak için Seç seç.

aMuleC Virus Windows 7 kaldırmak
Tıklayın Start → Control Panel → Programs and Features → Uninstall a program.

aMuleC Virus Windows XP'den silmek
Tıklayın Start → Settings → Control Panel. Yerini öğrenmek ve tıkırtı → Add or Remove Programs.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Uğraşmaktansa Temiz bir Sistem kurulsa daha iyi gibi.
 


Üst Alt