Amerikan Bulldog Köpek - Köpek Türleri ( Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fly cat

fly cat

Üye
    Konu Sahibi
Amerikan Bulldog Köpek - Köpek Türleri ( Resimleri )
amrikan bulldog köpek, amerikan bulldog köpek türleri, bulldog,amerikan bulldog köpek resimleri, amerikan bulldog köpek beslenmesi, amerikan bulldog köpek bakımı

Amerikan Bulldog, diğer türlerine göre daha sakin ve mahcup bir hayvandır. Büyük başlı, güçlü çeneleri ve kaslı bir yapıları bulunmaktadır. Amerikan bulldaoglarına bakılabilecek en uygun yer bahçeli evlerdir. Fakat yeterince antreman yapıldığı takdirde apartman dairelerinde de yaşayabileceği söyleniyor.

Amerikan Bulldoglarının bakımı diğer köpek göre oldukça kolaydır. Sert ve kısa tüyleri bulunur. Fırça ve tarakla oldukça rahat bir şekilde temizlenebilir.


American Stafford Terrier ve American Pitt Bull Terrier' lara göre daha sakindir. Amerikan Bulldog cesur, ve azimli bir köpektir. Kendine güvenir ve uyanıktır. Vahşi hayvanlar ve boğalar ile bile dövüşebilir.

Eğitimde çok iyi söz dinler. Gerçekten yiğit, sadık ve sevecendir. Güçlü koruma içgüdüsü ve erken yaşta eğitim alabilme özelliği vardır. Diğer köpeklere ve yabancılara karşı sinirli olabilir. Ailesiyle birlikte olduğunda her zaman mutludur.

 
karanlks

karanlks

Üye
keşke alıntı yazsaymışsın bununla ilgili çok konu açmızsın hepsi alıntı ama yazmıyo
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt