Amber/GDR2 güncellemesinin ayrıntıları geldi! (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Amber/GDR2 güncellemesinin ayrıntıları geldi! (Güncellendi)



Bildiğiniz gibi Nokia bugün Lumia 925 modelini tanıttı ve Temmuz ayı içerisinde tüm Windows Phone cihazlara verilecek "Amber" kod adlı güncellemeden bahsetti. The Verge sitesi Nokia Lumia 925'i yakından inceleyerek zaten üzerinde bu güncellemeyi taşıyan cihazın menüleri üzerinden detaylara ulaştı.

Yukarıdaki resimde güncelleme sürümünün detaylarını görmektesiniz. Aşağıdaki videoda ise güncellemeyle gelen ekstra özellikleri yakından göreceksiniz. Videodan görüldüğü kadarıyla FM Radyo desteği ile Mağaza ve Müzik uygulamasına podcast desteği geliyor. (Podcast öncesinde sadece Amerika'da vardı)

FM Radyo özelliği her zaman ki gibi kulaklık takmayı gerektiriyor. Tüm bunların yanı sıra yine pek çok değişikliğin getirildiği göze çarpıyor. Varsayılan kamera uygulamasını değiştirme ve kamera tuşunu SmartCam vb uygulamalara yönlendirme imkanı tanınmış.

Ayrıca Microsoft'tan bugün sızan bilgilerde güncellemenin Temmuz ayı içerisinde verilmeye başlanacağı ve Data Sense vb özellikleri de içereceği belirtildi.

GÜNCELLEME - 15 MAYIS 2013


Bugün bir Macar sitesinde paylaşılan ekran görüntüsünde Nokia'nın GDR2 ile gelecek ekran saatine ilişkin bilgiler ortaya çıktı.

Hızlı Görünüm
Zamanlama
15 dakika aktif olmadığında enerji tasarruf moduna geçiş
Gece Modu
Tarihi Ayarla
Belirli tarihler arasında gece modu karartması.
Başlangıç zamanı
Bitiş zamanı

Görünüşe bakılırsa saat ekranda sürekli aktif olmayacak ancak akselerometre ya da diğer aktiflik durumuna göre 15 dakikalığına görünecek. Ayrıca geceleri kırmızı renge dönecek.


Ekran görüntüsü GDR2 yüklü bir Lumia 920'den alınmış. Bu da demek oluyor ki güncellemeye kavuşmak için çok fazla beklemeyeceğiz.


[video]http://player.ooyala.com/iframe.html#ec=1ib2ltYjrcbolWvehOmp6BRuvkV0RJw7&pb id=dcc84e41db014454b08662a766057e2b[/video]
 
  • Beğen
Tepkiler: nanotex, OttomaN TigeR, Sensation ve 1 kişi daha


bozokluht

bozokluht

Üye
Haber için :tşk: geriye Temmuzu beklemek kalıyor
 
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Güzel haberler geliyor sanki
 
byibo

byibo

Üye
haber için saol arkadasım bekleyip görücez inşallah ozamana kadar daha da yenilikler ekleyip oyle biz kullanıcılara sunarlar...
 
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Bildirim ekranı ne oldu?
 
pederr

pederr

Üye
bildirim ekranı gelir gelmesinede nasil olacak merak ettigim o aslında soldan saga dogru ekranı çekince gelse süper olur mesela :):)
 
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Temmuzu bekleyip görelim bence, umutsuzluğa kapılmak için erken.
 
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk: efenim.:good:
 
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
serinaga

serinaga

Üye
Paylaşım için teşekkürler ...
 
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Az bişi yüreğimize su serpildi teşekkürler paylaşım için.
 
pirenuri

pirenuri

Üye
Bence de telaşlanmak için erken bu yüzden telefonu nexus4 le takas yapacağım ya da satıp üzerine para ekleyip htc one alacağım
 
DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Temmuz muuuu??
:bye2: Nokia ve Microsoft
 
eyup ensar

eyup ensar

Üye
Yahu boşver sen kamerayı rengi bunlar süs olcak şeyler gerekli ve önemli eksikleri gider ilk başta mesela l820 de hafıza kartına da uygulama yükleyelim bu diğer klasörüne çare bul gitmiş bana radyo yok çift dokunup açılma bilmem ne bunlar süs ya

- - - Eklendi - - -

Bence sorun Microsoft da abi yoksa Nokia yapardı herşeyi eksiksiz :(
 

gdb888

Üye
Allah aşkına düşünsenize...! sorun Nokia efendi ya da micropsoft'ta olsa ne olur ne değişir...? Lütfen yanıtlayın....? ya da yorulmayın ben yanıtlayayım... Hepimizin bildiği gibi hiçbir şey değişmez.... Ekran döndürme kilidi yok ve bunun için -ya da benzeri çok basit şeyler sim karta kayıt gibi sürekli bir titreşim özelliği gibi- "güncellemeyi bekleyin" deniyor....! Niye bekleyeyim ki ...! ben telefonu alsam Nokia ve yandaşına para için bekle desem bekler mi....! "yeni bir işletim sistemi" deniyor... Değil....! değil işte...! yeni falan değil Micropsoft ile mpx200 ile tanıştım... 2002'de.... 11 koca yıldır adamlar işletim sistemi yapıyor(aslında yapamıyor).... Yani Google android 5 küsur çıkarsa adını da hamdroid koyup "eksiklikler için aylarca güncellemeleri bekleyin" dese ne dersiniz....! Beyler bayanlar uyanın ciddi biçime kazıklandık....! resmen ve faturtalı olarak paramız çalındı....! Şahsen olaya böyle bakıyorum.... Android nefretimden BBos'un pahalılığından Symbian s60v3.2'ye döndüm.....! Yeminle daha mutluyum en azından gerçek bir çoklu görev yöneticisi dosya yöneticisi akıllı rehber araması tek elle kullanım rahatlığı var.... Öncekilere de lanet okuyorum.... şimdi ürünlerini kime satıyorlarsa satsınlar...
 


Üst Alt