Alpay Özalan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
Alpay Özalan
Japon Ligi'nden ayrılan Alpay Özalan, "Türkiye'den iki büyük takımdan teklif aldım ama futbol yaşantımı Avrupa’da sürdüreceğim’ dedi. Japonya'nın Urawa Reds takımı ile yollarını ayırararak bonservisini alan milli futbolcu Alpay Özalan, Türkiye'den iki büyük takımdan transfer teklifi aldığını, ancak futbol yaşamını Avrupa'da sürdüreceğini söyledi.

Babası Mustafa Özalan ile görüştükten sonra Japonya'dan ayrılmaya karar verdiğini söyleyen Alpay, "Türkiye'den çok iyi teklifler geldi. Ben de ülkemde oynamak isterdim ama çocuklarımın geleceğini düşünmek zorundayım. Çocuklarımın Avrupa'da eğitim almasını istiyorum. Bu yüzden de futbol hayatımı Avrupa'da sürdürmeye karar verdim. İngiltere, Almanya ve Hollanda liglerinden çok sayıda teklif aldım. Şu anda bunları değerlendiriyorum. Maddiyattan çok huzuru düşünüyorum. Beni ve ailemi mutlu edecek bir kulübe gitmek istiyorum" diye konuştu. Form durumunun çok iyi olduğunu da belirten Alpay, "Eskisinden çok daha güçlüyüm. Japonya'da çok iyi çalıştım, kendime iyi baktım. Avrupa'da Alpay rüzgarı estireceğim" ifadesini kullandı.

Alpay, Urawa'dan kendi isteğiyle ayrıldığını da vurgulayarak, basında 'kovuldu' şeklinde çıkan haberlere üzüldüğünü söyledi. Milli futbolcu, "Bu haberleri yazanlar, kulüp başkanımızın benim hakkımda söylediği övgü dolu sözleri ve benim onuruma bir veda partisi verileceğini bilseler, sanım yüzleri kızarırdı" dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt