Almeida'nın dönüşü muhteşem oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Almeida'nın dönüşü muhteşem oldu

[h=2]Beşiktaşlı Hugo Almeida, yaklaşık 1.5 aylık bir sakatlık döneminin ardından sahalara golle döndü.[/h]
Siyah-beyazlı takımın 15 Eylül'de UEFA Avrupa Ligi'nde Maccabi Tel Aviv ile yaptığı maçta sakatlanan Portekizli futbolcu, 62. dakikada Mustafa Pektemek'in yerine oyuna dahil oldu. Almeida, 72. dakikada vatandaşı Quaresma'nın ortasında meşin yuvarlağı kafayla filelere göndererek, takımını 2-1 öne geçirdi.

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Hugo Almeida, Fenerbahçe ile oynadıkları derbi maçta iki takımın da iyi mücadele ettiğini söyledi.Almeida, derbi maç sonrası katıldığı basın toplantısında, bu akşam kötü oynadıklarını düşünmediğini ifade ederek, ''Çok mücadele ettik ve genel anlamda kontrol de bizim elimizdeydi. Bu maçı kazansaydık, onların yanında olacaktık. Derbi maça iyi hazırlanmıştık. Sahada da iyi şeyler yaptık ama olmadı'' diye konuştu.
Fenerbahçe'yi de gösterdiği mücadele nedeniyle tebrik eden Almeida, ''İki takım da iyi mücadele etti ve derbiye yakışır bir maç oldu'' dedi.
Almeida, yeniden sahalara dönüşüyle ilgili olarak da yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, şunları söyledi:
''Çok çalışıyordum, goller de atıyordum, ancak sakatlandım. İstemediğim bu sakatlıktan sonra sahalara döndüğüm çok mutluyum. Çalışmalarımı sürdürüyorum. Keşke galibiyet golünü atabilseydim. Takım olarak çalışmaya devam edeceğiz. Umuyoruz ki bu çalışmalarımızı sürdürüp iyi sonuçlar alacağız.
 
  • Beğen
Tepkiler: delrico
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Golde de bariz zigler in hatası vardı bunu da belirtelim . Kafa vuruşu çok cılızdı , Volkan ın üstüne gelen topta , Zigler pozisyonunu bozdu Volkan ın ...:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt