Almanyada islam karşıtı eylemler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KayraBey

KayraBey

Üye
Sen gel hepsini keselim de ondan sonra vay neden ıslam Karşıtı eylem var vay söyle vay böyle sizin gibiler onların ekmegine yağ sürüyor..Bu kafayla da zaten yakında dinler savası çıkar,maalesef insanlarımız yozlaşmış keselim biçelim sevgi dinini teröre çevirmeyin !!!
Şunu unutmayın. İslam sevgi dini ama yumuşak din değildir. Daha sonra bu sevgi dini terimi ılımlı İslâm adıyla yer değiştirip dinler arası diyaloğu peydah eder.

Bedir muharebesi bittikten sonra esir düşenlerin akıbeti için Efendimiz (S.A.V) Hz. Ebubekir ve Hz. Osman'a danışır. Hz. Ebubekir İslâm devleti için para gerek para karşılığı serbest bırakalım der. Hz. Ömer ise Ebubekir'inkileri ona benimkileri bana verin kafalarını keselim der. Efendimiz (S.A.V) Hz. Ebubekir'i dinler. Ama Allah-u Teala bu durumdan ötürü Efendimiz (S.A.V)'e sitem etmiştir. Efendimiz (S.A.V)'in ağladığını gören Hz. Ömer ne olduğunu sorduğunda; Ya Ömer cehennem ateşi su ağacın dibine kadar geldi de bir kurtulan sendin buyurur.

Hak edenin hakkını verin, baş kaldıranın başını kesin. Bu söz herşeyi özetler.

Bu olaylar neden olur:

1) Müslümanlar terörist olarak bilinmeli
2) Yeraltı kaynağı zengin olan yerlere saldırıp oraları sömürmek için bahane türetilmeli

Evet aynen düşündüğünüz gibi. Bu işin arkasında mutlaka fransa vardır. Kendi insanını bir yerleri sömürmek için öldürmüştür. Aynı 11 eylülde amerikanın yaptığı gibi...

Son düzenleme:

KayraBey

KayraBey

Üye
Niye burda eylem yapıyorsunuz? Hristiyanlar gelip bizim ülkemizde katliam mı yapıyorlar?
Çok yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar ve de çok tehlikeli bir konu burda düşünceler ve inançlar çarpışabilir uzatmayalım bence.
Yapmıyorlar mı? Şöyle bir düşünelim güzel insan.

KayraBey

KayraBey

Üye
Keşke Dediğiniz an kesmiş kadar oldunuz zaten efendim insanın içinde insan sevgisi olmayınca istiyor işde
Vallahi Allah'a ve Allah'ın dinine, O'nun peygamberine hakaret edenin cezası bellidir. Bunun insan sevgisi ile hiç bir alakası yoktur. Siz Allah'a veyahut O'nun peygamberine sövene insan gözüyle bakarsanız, ahirette Allah derki : onu insan olarak saydın da seni yaratan beni, rabbini ilah olarak saymadım mı!...

Bu bombalama/saldırı kesinlikle küfrün yeni bir oyunudur. Çok değil, yakında kokusu çıkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt