Almanya şansımızı yazarlar yorumladı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Almanya şansımızı yazarlar yorumladı.
Can BARTU

Kazanıp bekleyeceğiz

İŞİMİZ bir hayli zorlaştı. Ancak, şansımız yaver giderse hedefe ulaşabiliriz. Ukrayna’yı yenebilir miyiz, bilmiyorum, her şey olabilir. Şunu da unutmamak gerekir; yalnızca bizim kazanmamız yetmez. Yunanistan’ın da puan kaybetmesi gerekir. Şartlar ne olursa olsun bundan sonraki iki maçı da kazanacağız ve ondan sonra duruma bakacağız.

Erman TOROĞLU

Artık arka koltuktayız

MAÇA çıkarken direksiyonda biz vardık. Danimarka bize, ‘Sen arka koltuğa geç’ dedi. Eğer Danimarka’yı ve Yunanistan’ı, hatta Ukrayna’yı arkamıza alamıyorsak, sakın Almanya’ya niye gidemedik diye ağlamayalım. Ve sakın kimse kimseyi bundan sonraki Avrupa Kupası’na hazırlanacağız diye aldatmasın. Nasıl olsa yağma Hasan’ın böreği...

Togay BAYATLI

Sürprizler olabilir

DÜNYA Kupası’na katılma şansımızın zora girdiği bir gerçek. Ukrayna ve Arnavutluk’u yenmekle iş bitmiyor. Rakiplerimizin de diğer maçlarda puan kaybetmesi gerekiyor. Ukrayna karşısında galibiyet almamız bana çok zor gibi geliyor. Ama her zaman olduğu gibi; top yuvarlaktır. Futbolda sürprizler olabilir. Dikkatli ve kontrollü oynadığımız taktirde neden Ukrayna’yı yenmeyelim...

Vedat OKYAR

Yumurta kapıda

AKLIN yolu bir. Biz yalnız bu maçı beraberlik ile kapadık diye düşünmüyorum. Bundan önce çok feci puanlar kaybettik. Artık yumurta kapıya geldi. Kaldı ki Danimarka maçında oynanan futbolu çok beğendim. Hem oynatanlara hem oynayanlara teşekkür ederim. Emeklere yazık oldu. Bir de arkaya bakıyorum ne puanlar kaybetmişiz. Buralara gelmemeliydik.

İlhan SÖYLER

Şansımız yüzde 50

DANİMARKA maçındki futbolu, özellikle ikinci yarıda olumsuz görmedim. Finallere gitme şansımızı yüzde 50 olarak görüyorum. Fatih Terim, gruptaki ilk maçında elinden geleni yaptı. Bu kadar kısa sürede bu kadar kaynaşma, mükemmel. Acaba Danimarka karşısında Ersun Yanal görevde olsaydı şimdi neleri konuşacaktık?

Korkut GÖZE

Takım ruhu umut verdi

ÜÇ stoperle oynadığımız dakikalarda yediğimiz basit bir gol planlarımızı bozdu. Emre Belözoğlu ve Nihat Kahveci’nin yokluğu özellikle hücum bölgelerinde fazlasıyla hissedildi. Yine de millilerin takım ruhu Ukrayna ve Arnavutluk maçları için herkes gibi bana da umut veriyor. Kaderimiz Yunanistan’ın alacağı sonuçlara bağlı. Yunanlılar, Kazakistan ve Gürcistan maçlarında sürpriz puanlar kaybedebilir mi? Bekleyip göreceğiz.

Ercan SAATÇİ

O kadar da zor değil

MATEMATİKSEL olarak şansımız devam ediyor. Fatih Terim odasına kapanarak sürekli Danimarka’yı izledi, programını yaptı. Maç 2-1 de bitebilirdi. İşte o zaman bunları konuşmaz, Ukrayna deplasmanına daha avantajlı ve moralli giderdik. Ukrayna’yı yenmek o kadar zor değil.

Altan TANRIKULU

Kiev’de kazanabiliriz

DANİMARKA’yı yenseydik, belki de şansımız daha azalacaktı. Ukrayna finalleri garantilememiş olacaktı. Danimarka, Yunanistan karşısına iddiasız çıkacaktı. Hala ipler bizim elimizde. Ukrayna’nın rahatlığından yararlanıp, biraz daha pozisyon üretkenliği fazla bir takımla Kiev’den galibiyetle ayrılacağımızı umuyorum. Ben Hasan Şaş’tan hala patlama bekliyorum.

abuvice :D
 


Caine

Caine

Üye
çoğu iyi sallamış valla :ehe:
 

AntiTuk

Üye
bence almanya işi bitti heç kendimizi heveslendirmeyelim :vur:
 
mavizeybek

mavizeybek

Üye
:lol2:
 

Legend_Come_Back

Üye
kilit maç yunanistan-danimarka
 
abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum takım inşallah 2 maçı da alır
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt