Almanya maçına İngiliz hakem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Almanya maçına İngiliz hakem


A Milli Futbol Takımı'nın 7 Ekim Cuma günü Almanya ile oynayacağı 2012 Avrupa Şampiyonası grup eleme müsabakasını İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Martin Atkinson yönetecek.
A Milli Takımımızın 7 Ekim Cuma günü Almanya ile oynayacağı 2012 Avrupa Şampiyonası grup eleme müsabakasının hakemleri açıklandı.
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacak ve saat 21.30'da başlayacak karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Martin Atkinson yönetecek. Atkinson'un yardımcılıklarını Darren Cann ve Michael Mullarkey yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Stuart Attwell.

ÜMİTLERE POLONYALI HAKEM
Ümit Milli Takım’ın, 8 Ekim Cumartesi günü Macaristan ile yapacağı 2011 UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7. Grup maçının hakemleri açıklandı.
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı, Polonya Futbol Federasyonu'ndan Szymon Marciniak yönetecek.
Marciniak'ın yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki ile Radoslaw Siejka yapacak. Pawel Raczkowski, karşılaşmanın dördüncü hakemi oldu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt