Alıştım sana bir tanem...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Alıştım sana bir tanem...
Alıştım sana bir tanem

Fransız futbolcu, camianın kendisine gösterdiği sevginin karşılığını mutlaka vereceğini kaydetti Anelka, lige verilen arada Fenerbahçe'ye tamamen alıştığını ve uyum sürecini geride bıraktığını söyledi.


Milli maçlar nedeniyle lige verilen ara en çok Nicolas Anelka'ya yaradı. Fransız yıldız bu dönem içerisinde takımda kalan arkadaşlarıyla tamamen kaynaştığını belirterek "Fenerbahçe'ye gelirken alışmak için süreye ihtiyacım vardı. Ancak bu süre umduğumdan da çabuk geçti. Artık yabancılık çekmiyorum" şeklinde konuştu.

HERKES YARDIMCI
Camianın Fenerbahçe'ye gelir gelmez kendisini sahiplenmesinden çok etkilendiğini de sözlerine ekleyen Fransız yıldız, "Bana gösterilen sevgi de takıma çabuk alışmamda etkili oldu. Bu sevginin karşılığını mutlaka vereceğim. Ayrıca takım arkadaşlarım da bana her konuda yardımcı olmaya devam ediyor. Onlarla aramda çok güzel bir iletişim var" ifadesini kullandı.

BU HAVA BİZE YETER
Anelka takımda olumlu bir hava olduğunu da kaydederek "Bu hava şampiyonluk için çok önemli. Hatta yeterli bile diyebilirim. Hepimiz başaracağımıza inanıyoruz. Bu yıl kazanacağımız şampiyonluğun moraliyle gelecek sezon çok daha iyi olacağımıza inanıyorum. Özellikle de Avrupa maçlarında üst düzeyde oynayacağız" dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt