Ali Sami Yen'den artık çıkış var!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ali Sami Yen'den artık çıkış var!
Avrupalılar'ın 'cehennem' olarak tanıdığı, rakiplerin korkulu rüyası Ali Sami Yen Stadı artık konuk takımlar için cennet bahçesi gibi.








Galatasaray, taraftarın deyimiyle 'Atatürk Olimpiyat Stadı'na sürgüne gittiği' sezondaki kötü iç saha performansını sergiliyor.


İlk 11 haftalar itibariyle lig tarihinin en kötü başlangıcını yapan Cim Bom, Olimpiyat Stadı'nda mücadele ettiği 2003-2004 sezonundaki kötü iç saha performansına henüz 12. hafta sonunda ulaştı!

Fatih Terim'in teknik adam sıfatıyla ikinci kez takımın başında bulunduğu o sezon ligin ilk yarısında iç sahada oynadığı 17 maçta 10 galibiyet, 4 beraberlik, 3 yenilgi alan Sarı-Kırmızılılar, bu sezon Ali Sami Yen'de henüz 12. haftada 3 kez sahadan puansız ayrıldı.
Averajı bile ekside
Cim Bom ayrıca uzun yıllar sonra kendi sahasındaki maçlarda eksi averajı da gördü. Sami Yen'de Bursa, Ankaragücü ve Manisa'ya boyun eğen Aslan, oynadığı 6 maçta toplam 8 gol atarken, kalesinde 10 gol gördü.
Galatasaray iç sahadaki diğer üç maçın ikisini Rijkaard yönetiminde oynayıp Gaziantep'i 1-0, İstanbul Belediye'yi ise 3-1'lik skorlarla geçti. Gheorghe Hagi ise tek galibiyetini 2-1'lik skorla Antalya'ya karşı aldı.
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
Gs arena stadına geçince alisamiyen stadı müze felanmı olacak acaba :ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt