Ali Koç: "Kupa Kadıköy'de verilmemeliydi"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ali Koç: "Kupa Kadıköy'de verilmemeliydi"
Yeni Fenerbahçe yönetiminde yer almayan Ali Koç, moral ve motivasyon olarak çok kötü durumda olduğu için görev almak istemediğini söyledi.

Ayrılık kararı için alınması gereken bir karardı diyen Ali Koç, CNBC-e'ye yaptığı açıklamada "Ben tamamen işten güçten kopmuş durumdayım. Pozitif enerji saçamıyordum. Bunun bir son bulması gerektiğini konuşuyorduk. Aslında karar verilmişti ama son bir toplantı yaptık. Önemli kararları aileyle beraber alırız biz. Onlara emrivaki yapamazdım. Ne yazık ki kararı hayata geçirdik." "dedi.

Fenerbahçe'nin marjinalleştirilmesini hak etmiyoruz

Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrası yaşanan olaylara da değinen eski Fenerbahçeli yönetici, "O maçı bire bir yaşadım. Maç başladı, derbiye göre bile atmosferi düşüktü. Maç sonunda teselli için sahaya girdim. Taraftar ilk beş dakika futbolcuları alkışladı. Galatasaray polis korumasında seviniyordu. Sonra olaylar başladı. Sonrasında orantısız güç kullanılarak olaylar bu noktaya geldi. Madalyonun iki yüzü var. Ben 4.5 saat video izledim. Bunlara bakınca olayın farklı yüzü olduğu görülüyor. Kamuoyunda Fenerbahçe'nin marjinalleştirilmesini hak etmiyoruz. Keşke olaylar olmasaydı ama kamuoyuna yansıdığı gibi değil. 6 maçlık cezayı çok ağır buluyorum. Tahkim'in doğru karar vereceğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk kupasının Kadıköy'de verilmesi yanlıştı

Bu sene olağan dışı bir sezon olduğunu ve kupanın Kadıköy'de verilmemesi gerektiğini savunan Ali Koç, "Federasyına talebimizi ilettik. Onlar da Galatasaray'a soracağız dediler. Galatasaray önce verilmesin demiş ama sonra Ünal Aysal verilsin demiş." dedi. Eski yönetici ayrıca Fenerbahçe'nin Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt