Ali Adnan, Irak'ta Savaşıyor Mu?

Sponsorlu Bağlantılar

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
Ali Adnan, Irak'ta Savaşıyor Mu?
Çaykur Rizespor'un sol kanat oyuncusu Ali Adnan'ın sosyal medyada yer alan Irak'taki asker uniformalı resmi herkesi şaşırttı.





Spor Toto Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor'un Iraklı futbolcusu Ali Adnan'ın sosyal medyadaki resimleri adeta bomba etkisi yarattı.

AİLE ÜYELERİNİ RİZE'YE GETİRMEK İSTİYOR

Işid terör örgütüne karşı Irak ordusuna katıldığı iddia edildi. Konuyu Irak bölgesine hakim muhabirlere soran Eurosport.com Türkiye, Ali Adnan'ın sadece destek amaçlı askerlerin yanında olduğu ve herhangi bir çatışmaya girmediği bilgisine ulaştı. Ayrıca Ali Adnan'ın Irak'ta bulunan bazı aile üyelerini Rize'ye getirmeye çalıştığı da belirtildi.

ALİ ADNAN ÇATIŞMAYA GİRMEDİ

Ayrıca Çaykur Rizepor kulübü, Ali Adnan'a ulaştı ve oyuncunun Bağdat'ta olduğunu Eurosport.com Türkiye'ye doğruladı. Ancak oyuncunun sağlık durumu ile ilgil bir sıkıntı olmadığı ve yıldız ismin bir çatışma içerisine girmediği aktarıldı.


IRAK ORDU'SUNA KATILDI İDDİASI

Irak Haber Ajansı iraqfpg.com ise, Ali Adnan'ın savaşa girmeye diğer Irak Milli Takım futbolcuları gibi hazır olduğunu geçti. Haberin detaylarında ise Ali Adnan'ın cumartesi günü Irak Ordusu'na teslim olduğu iddia edildi.

kaynak:
 
Hasand.

Hasand.

Üye
fUtBoLcU dedigin boyle olur
 
  • Beğen
Tepkiler: -India-


Üst Alt