Alex'in yerine Özer !..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Alex'in yerine Özer !..
Fenerbahçe'de gözler Özer Hurmacı'ya çevrildi.


Teknik Direktör Daum sakatlığı nedeniyle üç gündür antrenmanlara çıkmayan Alex'in yerine Gaziantepspor maçında Özer Hurmacı'yı oynatmak için harekete geçti.
Üç gündür Özer'i Alex'in yerinde görevlendiren Daum'un bu futbolcunun gösterdiği performanstan memnun kaldığı ve "Hazırol" talimatı verdiği öğrenildi.
Alman hocanın Özer Hurmacı konusunda Alex'ten gelecek habere göre kesin kararını vereceği ifade edildi.
Fenerbahçe Gaziantepspor maçının hazırlıklarını yogun bir şekilde devam ederken, milli takımdan sakat dönen Güiza'nın hafta sonu oynayamayacağı belirtildi.


Alex ve Güiza'nın dışında hafif sakatlığı bulunan Semih'in tedavisine devam edildigi belirtilirken, bu futbolcunun Gaziantepspor maçında onbirde görev alması bekleniyor.
Bu arada Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Türk Milli Takımı'nda görev yapmasının sözkonusu olamayacağını belirtti.


Daum, Alman "Espress" gazetesine yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'de ve Türk Milli Takımı'nda aynı zamanda teknik direktörlük yapmak, benim için doğru olmaz. Bir koltuğa iki karpuz sığmaz" dedi.
Öte yandan Brezilya milli takımında bulunan Andre Santos kendini savunmu ve ülkesinde sezon bittikten sonra hiç ara vermediğini, hem milli takımda, hem de Türkiye'de arka arkaya oynanan maçlardan yorgun düştüğünü söyledi.

Santos ülkesinin ig esporte ajansına yaptığı açıklamada "Milli takıma daha fazla şey verebileceğimi biliyorum. Bolivya maçını deniz seviyesinden 3600 metre yükseklikte oynadık ve ben gerçekten çok yoruldum." dedi.
 


Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
İnşallah oynar kendini gösterir..
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Hadi bakalım Özer'den çok büyük bir çıkış bekliyoruz.
 
Esendağlı

Esendağlı

Üye
bu özer içinde bi şans aslında.elinden geleni yapmaya çalışacağına inanıyorum,başarılar dilerim
 
Pegasus™

Pegasus™

Üye
hadi bakalım ozer hurmacı başarılar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt