Alex'e jübile!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Temperature

Temperature

Üye
    Konu Sahibi
Alex'e jübile!
Brezilyalı yıldızla bir görüşme yapan Başkan Aziz Yıldırım'ın, “Sezon sonunda sana hakettiğin şekilde muhteşem bir jübile yapalım. Ardından kulüpte görev almanı istiyorum” dediği belirlendi.
6 sezon boyunca müthiş bir performans sergileyip, attığı ve attırdığı gollerle adını Fenerbahçe tarihine yazdırırken, “Sarı-Lacivertli ekibe gelen en iyi yabancı futbolcu” olarak gösterilen ancak teknik direktörlüğe Aykut Kocaman’ın gelişiyle birlikte gözden düşen Kaptan Alex’e jübile teklifi. Başkan Aziz Yıldırım’ın, sezon başından beri futboluyla değil, Aykut Kocaman’la yaşadığı sorunlarla gündeme gelen, hiç alışık olmadığı şekilde bazı maçlarda 11’e alınmazken, bazılarında oyundan çıkarılan Brezilyalı yıldızla bu konuda bir görüşme yaptığı öğrenildi.

Sürpriz teklife bir hayli şaşırdı
Başkan Yıldırım’ın, sezon bitiminde ülkesine dönüp, futbol yaşantısını orada sürdürmeyi planlayan Sambacı’ya, “Senin, mutlaka
Fenerbahçe’de görev almanı istiyorum. Sezon sonunda sana muhteşem bir jübile yapalım, ardından göreve başla” dediği belirlendi. Futbol yaşamını ülkesinde sonlandırmak isteyen Alex’in, Başkan Aziz Yıldırım’ın bu teklifi karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadığı kaydedildi. Brezilyalı yıldızın, futbol yaşamını sonlandırdıktan sonra Fenerbahçe’de görev yapmaya sıcak baktığı belirtildi. Bu arada önceki gün sessiz sedasız 33 yaşına giren Alex’in, kendisine arkadaşları tarafından yapılmak istenen partiyi kabul etmediği öğrenildi.


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt