Alex'e Göre Plan Yaptı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Alex'e Göre Plan Yaptı


Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Galatasaray derbisinde, sarı-lacivertli taraftarların, ezeli rakiplerine karşı kendileri için önemli bir avantaj olacağını ifade etti.






Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Galatasaray derbisinde, sarı-lacivertli taraftarların, ezeli rakiplerine karşı kendileri için önemli bir avantaj olacağını ifade etti.

Can Bartu Tesisleri'nde Almanya'nın ARD Televizyonu'na yaptığı açıklamaların ardından, derbi maçla ilgili Türk basın mensuplarının da sorularını yanıtlayan Alman hoca, derbi öncesi iki takımın da moral ve kondisyon olarak iyi durumda bulunduğunu kaydederek, “Bizim tek avantajımız, seyircimizin önünde oynayacak olmamız. Biz evimizde her zaman çok güçlüyüz” dedi.

Fenerbahçe teknik direktörü, Galatasaray maçı için farklı bir taktiksel anlayış düşünmediğini ifade ederken, sarı-kırmızılı futbolculardan Keita ve Arda'ya dikkat edeceklerini belirtti.

Taktiksel olarak küçük bir değişiklik olabileceğini anlatan Daum, “Galatasaray'ı fazla düşünürsek kendi oyunumuzu sahaya yansıtamayız. Bizim de kendi potansiyelimiz var. Rakibi çok fazla düşünürsek kendimize konsantrasyon sağlayamayız” diye konuştu.

Daum derbi ile ilgili şunları kaydetti:“Galatasaray karşısında kontrollü olmaya çalışacağız. Böyle maçlarda zaten az pozisyon olur, bunları da değerlendirmeye çalışmak lazım. Maçın atmosferinden etkilenmeden kontrollü olmalıyız. Karşılaşmayı 11 kişi tamamlamak istiyoruz. Bütün maç boyunca kontrollü olup hata yapmamalıyız, pozisyon vermemeliyiz, defansta çok iyi organize olmalıyız.”



Alex'e göre plan yaptı!


Daum, sakatlıktan çıkan Alex ve Güiza'nın Galatasaray'a karşı forma giyebilmeleri için hazırlanmaları anlamında önlerinde yeterince zaman olduğunu da söyledi. Alex'in oynayamaması durumunda bu futbolcunun görevini kime vereceği sorusuna da Alman teknik adam, Alexli bir takım planladığını ifade ederek, “Bunu ancak oynayamayacak durumda olursa düşünürüz. Şu anda oynayacak diye bakıyorum” şeklinde yanıt verdi.



R.Carlos'a övgü yağdırdı


Alman hoca, takımdan gidip gitmeyeceği Aralık ayında netlik kazanacak olan Roberto Carlos ile ilgili ise “Onun tecrübelerinden sadece takım arkadaşları değil ben de faydalanıyorum. Burada bulunmasının takıma pozitif etkileri var” dedi. Sözleşmesi sona erdiğinde ne yapacağı sorusuna verdiği yanıtta Daum, “Bana ihtiyaçları olduğu ve ben onlara yardım edebildiğim müddetçe burada kalmak isterim” ifadelerini kullandı


Kaynak: Milliyet

 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Teknik direktör nasıl sadece bir oyuncu üzerine plan yapar? Çözemiyorum...
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Alex takımın beyni olduğu için ona göre plan yapması çok normal ve doğru...:oke:
 
'Davut

'Davut

Üye
Daum değilde rakip teknik direktörlerin Alex'e göre plan yapması lazım eğer Alex de sauza'yı rahat oynatırlarsa takımlar herkesin sonu hüsran olur....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt