ALEX schalkeyede golüm var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

useless84

Üye
    Konu Sahibi
ALEX schalkeyede golüm var
Alex: Schalke’ye de golüm var
Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza, Alman spor dergisi Kicker’e yaptığı açıklamada, “Milan ve PSV’ye karşı gol attım. Şimdi sırada Schalke var” dedi.

FC Schalke 04’e karşı oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçını da değerlendiren Alex, “Schalke’nin ne kadar güçlü olduğunu biliyorum. Bizim için zorlu bir maç olacak. Fenerbahçe ile sadece Türkiye liginde şampiyon olmayı değil Şampiyonlar Ligi’nde de başarı elde ederek 2006 Dünya Şampiyonası’ndaki şansımı korumak istiyorum.”


Alman spor dergisi Kicker, ‘Gözde Alex’ başlığı ile verdiği haberde, Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza’nın takımın tartışmasız yıldızı olduğunu yazdı.

DAUM: EN YARATICI FUTBOLCU
Alex’in geçen sezon 22 gol attığı bildirilen haberde, Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum’un da ‘Alex’in bu zamana kadar gördüğü en yaratıcı ve büyük bir geleceği olan futbolcu olduğunu’ söylediği yazıldı. Ayrıca takım kaptanı Ümit Özat’ın, “Onunla nihayet bir oyun kurucu bulduk” ifadesine yer verildi.

ALEX İLTİFATLARDAN RAHATSIZ
Alex’in kendisi hakkında yapılan yoğun iltifatlardan rahatsızlık duyduğu bildirilirken, “Ben sadece benden talep edilenleri yerine getiriyorum. Bir profesyonel için bu gayet normal bir şey” dediği ifade edildi.

F.BAHÇE’DE MUTLU
Haberde, Fenerbahçe ile anlaşması 2007 yılında sona erecek Alex’in kendisini Fenerbahçe’de iyi hissettiği ve daha bir çok başarıya imza atmak istediği belirtildi.

Alex’in ağzından, ‘süper star’ olmanın zor yönleri de olduğu ifade edilen haberde, herkesin gözünün Alex’in üzerinde olduğu ve kendisinden sürekli başarı beklendiği yazıldı.

Alex’in bir süperstar olması gereken en önemli özelliklerden birisi olan oyunu tek başına döndürme kabiliyeti olmadığı da belirtilirken, oyuncunun zorlu rakiplere karşı kendisini göstermekte güçlük çektiği belirtildi.

HABER:Ntvmsnbc
 


Salihyet

Salihyet

Üye
ilk yorum benden
bu adamı S3VİYORUM yahuuuu
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
yaaaaaaawwwwww heeeeeee heeeeeee atar atar :kop:
 
D3N1Z

D3N1Z

Üye
Originally posted by salihyet@Oct 17 2005, 07:16 PM
ilk yorum benden
bu adamı S3VİYORUM yahuuuu
[post=193426]Quoted post[/post]​
:artı: diyeceb bir şey yok HASTASIYIM :D
 

AntiTuk

Üye
hafta sonu shalke-b.münih maçını izleyen war mı?
eğer varsa shalkenin nasıl mükemmel bi savunma yaptığını anlatsın :)
 
sebofb090

sebofb090

Üye
alex bayılıorum ya sanki futbol oynamıo adeta topla dans ediyo kesin bir golü var
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt