Alex De Souza'dan ilginç itiraf

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Alex De Souza'dan ilginç itiraf
Brezilya’nın Globo gazetesine konuşan Fenerbahçe’nin kaptanı, geçen yıl kaçırdıkları şampiyonlukla ilgli ilginç bir itirafta bulundu








Brezilya'nın Globo gazetesine konuşan Fenerbahçe'nin kaptanı, Sivasspor maçını değerlendirirken, "Şampiyonluğu geçen sene son maçta kaçırdık ve bu sahneler hâlâ gözlerimizin önüne geliyor" dedi Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı Brezilya'da da yakından takip ediliyor. Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza ile bir tele röportaj gerçekleştiren Globo gazetesi, Türkiye'deki atmosferin nabzını ölçmeye çalıştı.

Geçen sene son anda kaçan şampiyonluğun moral bozukluğunun ardından zorlu Sivas karşılaşması öncesinde kendileri için en önemli şeyin bu maça psikolojik açıdan iyi hazırlanmak olduğunu belirten Alex, "Zor bir maç olacak, özellikle de mental açıdan bizi çok zorlayacak. Şampiyonluğu geçen sene son maçta kaçırdık ve bu sahneler hala gözlerimizin önüne geliyor. Hem taraftarlar hem basın tarafından geçen yılki yıkım sürekli gündemde tutuluyor, hala unutulmuş değil. Ancak bu havayı tersine çevirmek için elimizden gelenin en iyisini sahada ortaya koymalıyız" dedi.

Sivasspor'un küme düşmemeyi garantilediği için Fenerbahçe karşısına bir nebze rahat çıkacağını söyleyen yıldız futbolcu, "Ancak yine de hiç kolay olmayacak. Stadyumdaki atmosfer ve saha koşullarından dolayı zorlanabiliriz. Ancak yine de her şey bizim elimizde. Eğer sakin kalır ve sadece kendi oyunumuzu oynarsak, istediğimiz sonucu alırız" ifadelerini kullandı.
 


arslansem

arslansem

Üye
Maç 0-0 devam ederse Fener çok büyük sıkıntıya girer :naughty:
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
kupaaaaa geliyorrrrrrrrrrrrrrrrr :aha::aha:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
443
Kingmortall
DiaBLoS
Cevap
2
Görüntüleme
398
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
304
DiaBLoS


Üst Alt